Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél valóban csak az elhízás az a tényező ami miatt legnehezebben tudnak társat találni?
Azt vettem észre hogy általában a Tonna Donna elhízott nők, azok akiknek a legnehezebb a társkeresés. Ezt onnan is látom hogy társkeresőkön de például a chat.hu oldalon is szinte a legtöbb az elhízott nő. Mikor elkezdek normálisan beszélgetni egy nővel és rákérdezek a külsejére akkor általában sokszor azzal kezdi hogy nem vagyok egy Palvin Barbara típusú nő, hát ilyenkor már tudom hogy a ducitól is nagyon messze van és igénytelen elhízott 90 kilós nőkről van szó és általában igazam is lesz. Valahogy úgy látom nekik a legnehezebb a társkeresés.
Egy férfinél viszont sokkal több tényező van Például ha egy férfi alacsony akkor nem férfias ha egy nő akkor viszont még cuki is. Ha férfi nagyon vékony, az szinten férfiatlan de ha nő vékony az még előny is.
Egy ismerkedés, pláne egy kapcsolat két főn múlik. Csak akkor lesz folytatás, ha mindkét fél szeretné, ha megfelelnek egymásnak.
Mindenkinek vannak igényei, amikből nem akar lejjebb adni, és ezzel semmi baj nincs.
Nem (feltétlen) nemtől függ, hogy kinek mennyire nehéz, az ismerkedés, hanem, hogy mit tud adni.
Nehéz a 20-as srácoknak? Nem tudom, nekem minden ilyen korú ismerősöm párkapcsolatban van, szép, kedves és jófej csajokkal.
Nem. Én kövér vagyok és van férjem, aki szeret és boldogok vagyunk. A barátnőm telt, de sportos, heti 4szer jár sportolni, vicces, okos, de nem mer ismerkedni. 30 lesz és még szűz, sosem járt senkivel. A másik barátnőm is 30as, mérnök, rengeteget dolgozik, volt egy hosszú kapcsolata, aminek 5 éve vége, és nem tud társra találni, pedig nagyon csinos, okos, de házias is, hobbiból főz.
A harmadik barátnőm gyönyörű, de mindig csak meg akarják dugni, a lelke senkit sem érdekel, 30 évesen nem volt fél évnél hosszabb kapcsolata.
A negyedik csaj mélyen vallásos, szinte esélytelen számára a pár táplálás, pedig ő sem csúnya vagy rossz ember.
Szerintem nőknél is sok a nehezítő tényező pl:
testsúly,bőrhibák,aránytalan arc,kis mell,magasság, öltözködési stílus,nagy láb (?) viccen kívül hallottam már ilyet.
Meg ha gyerek van az is nehezítő,ha nem tud főzni az is. Ha buta az is,ha túl okos az is.
Szóval minden amit el tudsz képzelni lehet nehezítő tényező mindkét nemnél.
De most társkeresésről beszélsz, igaz? Tehát nem dugópajtiról? Mert nekem nehéz olyan férfit találni, aki nem hisz semmilyen vallásban; nem nőgyűlölő vagy szexista; szeret olvasni; nem szeret eljárni koncertekre, pubokba, szabad ég alatti hülyeségekre, de szeret moziba, színházba, múzeumba járni; nincsenek olyan dolgai a szexben, amiket én nem akarok megcsinálni; nem akar gyerekeket, stb.
Mert ja, dugópajtit tuti könnyű találni, csak az engem nem érdekel. És lehetek a világ legszebb nője külsőre, megkaphatom a világ külsőre legjobb pasiját, de mi van, ha kiderül, hogy olyanokat mond, hogy "ez miatt"?
Nem. Nekem a legnehezebb tényező a zárkózottság volt. Pedig voltam kövér is, de közel sem az volt a legnagyobb hátrány, hanem a szociàlis skillek gyérsége.
Számomra akkor változott minden amikor ezen elkezdtem dolgozni.
"Számomra akkor változott minden amikor ezen elkezdtem dolgozni."
Erről mesélnél, hogy hogyan csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!