Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis péniszű férfiak hátrányai egy kapcsolatban? Komplexusok? (Nem szexualitás terén)
Jajj, ez a farokméret probléma...
Ha egy nő a saját újjától is elélvez, ha a szüléskor egy baba feje is átmegy, akkor mit nevezünk kicsinek vagy nagynak? Most komolyan kérdezem!
Egy női újjacskához képest egy 13cm-es3cm átmérősjű farok is nagynak számít, egy babához képest meg egy 25cm-es 6cm átmérőjű farok is kicsi.
Gyakorlatilag ezek mindegyike megjárhatja a hüvelyt.
Ismerek egy komplexusos pasit. Nincs kicsi farka, csak az exe szerint volt kicsi, ezért összetört lelkileg a srác.
17/5 a mérete, szerintem átlag feletti, exe viszont csúnyán lealázta, mert egy tág ribizli.
A srác azóta nem ismerkedik, velem sem akart lefeküdni, mert szerinte csak szánalomból akartam vele, pedig nem, mert tényleg egy helyes pasi.
Az összes pénzét elveri fogadásokon, befelé forduló lett és depresszív.
19/L
Oké, de akkor most legyen öngyilkos az összes 13 centi vagy az alatti férfi? Nevetséges.
Nekem annyira érdekes, hogy mindig a férfiakat csesztetik a farokméretükkel, mint a szexuális élvezet kizárólagos origójával.
Na és mi van a nőkkel? Az gondolom teljesen rendben van, ha egy nőnek felcsúszik egy másfél literes ásványvizes palack... Vagy ha egy nő úgy viselkedik az ágyban mint egy darab fa. Ez a farokméreten rugózás annyira ovis szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!