Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet úgy kapcsolatban élni hogy nincs szexualitás?
Figyelt kérdés
Egyikünknek sem hiányzik a dolog de nem tudom meddig bírható ez. Mi változtathat ezen. Szerintetek egy ilyen kapcsolatnak lehet hosszú jövője?2018. febr. 23. 19:32
1/8 anonim válasza:
Robinson meg Péntek között sem volt semmi, aztán évekig elvoltak.
2/8 anonim válasza:
Ha egyikőtöknek sem hiányzik, akkor sokáig. Olletve addig, amíg egyikőtöknek hiányozni nem kezd. És majd épp abból lesz a probléma, ha csak egyikőtöknek...
5/8 anonim válasza:
Hát, ha egyikőtöknek se hiányzik, akkor mért ne lenne bírható. Ha megtaláljátok a kapcsolatban azt, amire szükségetek van benne, akkor nincs semmi probléma. Legfeljebb szokatlan, mert az embereknek alapvetően van intimitás, testi kontaktus iránti igénye a szerelemben. Lehet, hogy nem vagytok szerelmesek?
6/8 anonim válasza:
Nem értem, ha egyikőtöknek sem hiányzik, akkor miért kellene erőltetni?
Nem kötelező.
Vannak aszexuális emberek és ha ilyenek találnak egymásra, maradéktalanul boldogok lehetnek és teljes életet élhetnek.
Ellenben ha ti csak simán csak egymásra untatok, akkor jobb ha mással kezdtek új életet!
7/8 anonim válasza:
Sokáig, de mi a francnak?
Aztán akinek ez jó élet, csinálja, én felkötném magam inkább ilyen vegetálásban. Persze aki sosem próbált valamit, az elvan amúgy is.
8/8 anonim válasza:
Ha azt nézzük ez egy tökéletes szimbiózis és a lényeg, h boldogok legyetek. Mondom ezt úgy, hogy szerintem mi ilyen szempontból az ellentétetek vagyunk. Mindig is nagyon fontos volt nekem a szexualitás és a rendszeres nemiélet. A kapcsolataimban egy idő után a férfiak inaktívabbak lettek és én ettől frusztrált voltam és boldogtalan. A férjemmel már az első együttlét után tudtam, hogy ez működni fog közöttünk és működik. A lényeg, h az igényeink egyformák, így lehet meg a harmónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!