Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meddig lehet úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig lehet úgy kapcsolatban élni hogy nincs szexualitás?

Figyelt kérdés
Egyikünknek sem hiányzik a dolog de nem tudom meddig bírható ez. Mi változtathat ezen. Szerintetek egy ilyen kapcsolatnak lehet hosszú jövője?
2018. febr. 23. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Robinson meg Péntek között sem volt semmi, aztán évekig elvoltak.
2018. febr. 23. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyikőtöknek sem hiányzik, akkor sokáig. Olletve addig, amíg egyikőtöknek hiányozni nem kezd. És majd épp abból lesz a probléma, ha csak egyikőtöknek...
2018. febr. 23. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Olletve"= "Illetve"
2018. febr. 23. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akár a halálos ágyig...
2018. febr. 23. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha egyikőtöknek se hiányzik, akkor mért ne lenne bírható. Ha megtaláljátok a kapcsolatban azt, amire szükségetek van benne, akkor nincs semmi probléma. Legfeljebb szokatlan, mert az embereknek alapvetően van intimitás, testi kontaktus iránti igénye a szerelemben. Lehet, hogy nem vagytok szerelmesek?
2018. febr. 23. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, ha egyikőtöknek sem hiányzik, akkor miért kellene erőltetni?

Nem kötelező.

Vannak aszexuális emberek és ha ilyenek találnak egymásra, maradéktalanul boldogok lehetnek és teljes életet élhetnek.

[link]

Ellenben ha ti csak simán csak egymásra untatok, akkor jobb ha mással kezdtek új életet!

2018. febr. 23. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Sokáig, de mi a francnak?

Aztán akinek ez jó élet, csinálja, én felkötném magam inkább ilyen vegetálásban. Persze aki sosem próbált valamit, az elvan amúgy is.

2018. febr. 23. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük ez egy tökéletes szimbiózis és a lényeg, h boldogok legyetek. Mondom ezt úgy, hogy szerintem mi ilyen szempontból az ellentétetek vagyunk. Mindig is nagyon fontos volt nekem a szexualitás és a rendszeres nemiélet. A kapcsolataimban egy idő után a férfiak inaktívabbak lettek és én ettől frusztrált voltam és boldogtalan. A férjemmel már az első együttlét után tudtam, hogy ez működni fog közöttünk és működik. A lényeg, h az igényeink egyformák, így lehet meg a harmónia.
2018. febr. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!