Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akar? Békülni?
Szia, Sztem nincs min aggódnod, mármint ha így viselkedik, akkor tuti h kezdeményezni fog :P csak ahogy az első is mondta: Várd ki, nehéz lessz, de várd ki. Ő biztsoan fog kezdeményezni, ha tényleg érez valamit irántad, de ezt abból a találkozásból, azthiszem le is lehetett szűrni..
másrészt ő a férfi, ő dolga! :P Neaggódj sztem, mert nagyon úgy néz ki h szeretitek egymást, de ha helyedben lennék (mármint ha lány lennék, mert nemvagyok ferdehajlamú :P), akkor húznám az agyát azzal hogy:"hát nemis tudom.." remélem érthető...hagyd hogy bizonyítsa hogy tényleg SZERET! még próbálj húzódzkodni is tőle, amennyire csak lehet, lássa h küzdenie kell érted, és ha látod rajta h nagyon küzd, mármint mindent megtesz ez érdekében, akkor szerintem tuti hogy szeret téged, és akkor jöhet aminek jönnie kell...amire mindketten vágytok :)
Neked csak várnod kell. ő majd cselekedni fog-ha tényleg szeret!(de szerintem igen :P) úgyhogy hát sok sikert, és csináld amit mondtam, teszteld hogy mennyire szeret. SOHA ne add magad könnyedén, mert akkor nem kapod meg a kellő tiszteletet!!-ezt jegyezd meg! remélem segítettem, és sok sikert :) hajrá :D na Szia
16/f (pár nap és 17 :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!