Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ki akar velem békülni akar?
Miért hagyott el amúgy?
Hát szerintem ha ennyit várt vele h megkérdezze mizu veled,akkor ne számíts túl sok jóra.ha szeretett volna akkor nem fél év múlva fog jelentkezni.érted?!
hát szerintem most neki az a baja hogy nem talált jobbat mint te és ugy lehet vele hogy te legalább biztos vagy neki.én nem adnám meg neki a (még egy esély)címet.
Majd elfelejted.nem érdemel meg téged!
Neked is jut jobb hidd el!
21L
lehet akar valamit.. csak nem meri, és kerülgeti a forró kását, mi két napja ugyanezen estünk át, csak nálam barátnőm tolta ezt be, h nem szeret és szakítsunk még anno, most meg elkezdtünk levelezni, mondjuk inkább én léptem...rátértem a lényegre, aztán már nehezen de mert beszélni, de még így is minden kérdés meg mondat után odanyomta, h rem nem baj, meg "ha"... aranyos volt, de aztán mikor kezdte érezni h okés a dolog részemről, akkor már egy az egyben arról beszéltünk h ok akkor mi legyen, és az lett h együtt megint.
nem tudom garantálni h ő is ezt akarja, ne vedd ígéretnek meg törvénynek amit mondtam, de sztem valószínű.
üdv, Roland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!