Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért írhatta ezt a barátnőm?
Hiányzol neki, mint barát, de a párod sosem lesz, mert nem szeret. Ki tudja ám, mit hoz a sors. Soha nem mondd semmire, hogy lehetetlen!! :)
23/L
Szerintem meg írd meg neki, hogy tudsz vele bulizni, meg tudsz a barátja maradni. És ne is próbálj nyomulni rá, akármit is érzel iránta, akármennyire is szerelmes vagy, mert azzal csak eltaszítanád magadtól. Én is voltam hasonló helyzetben. Egy sráccal jól éreztem magam, de csak úgy, mint egy baráttal. Ő pedig szerelmes volt. És én szívesen barátkoztam volna vele, ha nem próbálkozott volna még tucatszor azután, hogy megbeszéltem vele a dolgokat. Ő nem tudott barátként tekinteni rám, és a végén menekülőre fogtam, mert annyira zavart a viselkedése...
Szóval ha te úgy gondolod, hogy tényleg tudsz mellette felszabadult lenni, anélkül, hogy hatni próbálnál rá az újrakezdés reményében, akkor azt mondom: hajrá. És ki tudja, lehet, hogy idővel megváltoznak az érzései irántad. (Én is tudtam volna adni még egy esélyt annak a fiúnak, csak ő túl görcsös volt, és elment az egésztől a kedvem.)
Üdv :) Egy 25 éves leány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!