Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve együtt vagyunk! elkeztem más lányokal beszélgetni ő rájött és ugyanazt csinálta amit én már sokadjára! mikor megtuttam nagyon kiakadtam hogy megtette talán nem szeret? Volt egy szakításunk is emiatt én összejöttem az osztálytársával erre ő a legjobb haverommal én lefeküdtem a csajjal csak tagadom elötte,ő is azt mondja h nem de mi van ha mégis??? Nem tudok benne megbízni!!!lehet hogy most is van valakije :(

Kérlek segítsetek!!!

2011. nov. 16. 08:48
1 2
 1/16 anonim válasza:
biztos, hogy megcsal!
2011. nov. 16. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Most őszintén...ennek a "kapcsolatnak" mi értelme? Te csalod őt...ő csal téged..egyszerűbb lenne ha inkább mind2en keresnétek mást, és hagynátok egymást...

Amúgy meg ne féltékenykedj azután, h pont te voltál aki előbb megcsalta...max visszakapod amit tettél...ennyi:)

2011. nov. 16. 09:06
 3/16 A kérdező kommentje:
De seretjük egymást nem tudunk egymás nélkül élni :(
2011. nov. 16. 09:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát pedig muszáj lesz egymás nélkül, mert ebből már sok jó nem sülhet ki, ha 1 év alatt ennyire gallyra mentetek.

Hányadik bnőd? Vagy hány évesek vagytok?

2011. nov. 16. 09:18
 5/16 A kérdező kommentje:

Nekem a 3. komoly kapcsolatom 22 vagyok!

neki 2. és 19 éves

2011. nov. 16. 09:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez a tipikusan magadból indulsz ki...

Mivel te megtetted, és hazudsz neki, így el sem tudod képzelni, hogy ő esetleg őszinte hozzád és megbízható.

Nagyon éretlenek vagytok mindketten ehhez a kapcsolathoz, ha ez tényleg így működik, ahogy leírtad...

2011. nov. 16. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
te nem tudsz benne megbízni? te tettél meg mindent először, ő csak visszaadta neked. ne kezdted az egésszet, nem ő. először magadba kellene néz nézni nem őt hibáztatni
2011. nov. 16. 10:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha szeretnétek egymást akkor alapból nem csaltátok meg volna egymást. Szal erről ennyit...
2011. nov. 16. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:

ez egy párkapcsolat??!hát nem tudom,nálunk NEM NAGYON fér bele,h agyba-főbe csaljuk egymást!!

Édes Istenem...

jah de azért szeretitek egymást!nevetséges!

2011. nov. 16. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Hogy ez mennyire szánalmas... Arra nem gondoltál még, hogy akkor öntsetek tiszta vizet a pohárba? Neeeem, ahhoz gerinc kell. Milyen kapcsolat, és milyen szeretet az, ahol lehazudod az eget is, és a párodban sem bízol?
2011. nov. 16. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!