Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm?
Már több mint egy éve együtt vagyunk! elkeztem más lányokal beszélgetni ő rájött és ugyanazt csinálta amit én már sokadjára! mikor megtuttam nagyon kiakadtam hogy megtette talán nem szeret? Volt egy szakításunk is emiatt én összejöttem az osztálytársával erre ő a legjobb haverommal én lefeküdtem a csajjal csak tagadom elötte,ő is azt mondja h nem de mi van ha mégis??? Nem tudok benne megbízni!!!lehet hogy most is van valakije :(
Kérlek segítsetek!!!
Most őszintén...ennek a "kapcsolatnak" mi értelme? Te csalod őt...ő csal téged..egyszerűbb lenne ha inkább mind2en keresnétek mást, és hagynátok egymást...
Amúgy meg ne féltékenykedj azután, h pont te voltál aki előbb megcsalta...max visszakapod amit tettél...ennyi:)
Hát pedig muszáj lesz egymás nélkül, mert ebből már sok jó nem sülhet ki, ha 1 év alatt ennyire gallyra mentetek.
Hányadik bnőd? Vagy hány évesek vagytok?
Nekem a 3. komoly kapcsolatom 22 vagyok!
neki 2. és 19 éves
Ez a tipikusan magadból indulsz ki...
Mivel te megtetted, és hazudsz neki, így el sem tudod képzelni, hogy ő esetleg őszinte hozzád és megbízható.
Nagyon éretlenek vagytok mindketten ehhez a kapcsolathoz, ha ez tényleg így működik, ahogy leírtad...
ez egy párkapcsolat??!hát nem tudom,nálunk NEM NAGYON fér bele,h agyba-főbe csaljuk egymást!!
Édes Istenem...
jah de azért szeretitek egymást!nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!