Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm?
Már több mint egy éve együtt vagyunk! elkeztem más lányokal beszélgetni ő rájött és ugyanazt csinálta amit én már sokadjára! mikor megtuttam nagyon kiakadtam hogy megtette talán nem szeret? Volt egy szakításunk is emiatt én összejöttem az osztálytársával erre ő a legjobb haverommal én lefeküdtem a csajjal csak tagadom elötte,ő is azt mondja h nem de mi van ha mégis??? Nem tudok benne megbízni!!!lehet hogy most is van valakije :(
Kérlek segítsetek!!!
Gáz ez a kapcsolat haver.
Felejtsd el a csajt.
Lehet hatásosabb lenne,ha külön mennétek,a szó szoros értelemben.
Próbálj keresni normálisabb csajt.
Hát szerintem elég szánalmas vagy -.- nem mersz eléállni??? Mitől félsz hogy neki van igaza????Arra nem gondoltál hogy ő nem olyan szemétláda féreg mint te?
Tessék hölgyeim ime egy tipikus példa a férfi gondolkodásra.... :@
Kedves 15-ös Válaszoló!
Ha lehet, ne általánosítsunk ;) A Kérdező - elnézést kérek ezúton tőle, de - egy "moral insane". Az általa leírtak alapján Ő kezdte a "féltékennyé tevést", majd a sulykot is ő vetette el azzal, hogy megcsalta a barátnőjét és a szemébe hazudott. Nem mentegetem, mert nem lehet, de a hölgyek között is akad ilyen.
Kérdező, őszintén, én se bíznék.(Mit értesz az alatt, hogy beszélgetni? Én is szoktam más lányokkal beszélgetni, a párom is más fiúkkal, mégsem szakítunk emiatt :).) Megcsaltad és hazudtál neki róla - tudod, a csajok könnyebben levágják, ha kamuzol, sokkal jobban ráéreznek -, ő meg a legjobb haveroddal jött össze: ez tipikusan "aládteszek"-húzás, de , no offense, erre rászolgáltál. Szerintem mindkettőtök miatt is vess véget a kapcsolatnak, és ha találsz egy másik lányt, "aki nélkül nem tudsz élni", ne csald meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!