Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tegyük fel, hogy nem kell dolgoznotok, de a párotokat el kell kísérni az üzleti útjaira (Budapest, tömegközlekedés, minden hétköznap), ez napi 3-5 óra. Hogy viszonyulnátok ehhez?
A párotok üzletember, napi 5-10 helyre megy fél órás tárgyalásokra.
Vidéki, nem tud tömegközlekedni - nem ismeri Budapestet, sem a tömegközlekedést (taxi napi 30 ezer lenne, ami nem fér bele).
Szóval nem kell dolgoznotok, de el kell kísérni a párotokat (amíg tárgyal vagy ott vagytok, vagy sétáltok, esztek, stb.), ez napi 3-5 órát vesz igénybe, és ad a fizetéséből havi 150-et.
Ti hogy viszonyulnátok ehhez, mi a véleményetek róla?
Mielőtt megkérdeznétek, igen, rólam van szó - a mai volt a 3. napom, és majdnem elütött a villamos, mert nem tudtam, hogy a lámpa a 2 villamossínre + járdára + útra együtt vonatkozik... a járdán megálltam, csak feltűnt, hogy 30 emberből egyedül én vágtam át a síneken...
"itt senkit nem sikerült meggyőzni" - És? :)
Egyrészt egy kérdést tettem fel (ami nem a meggyőzésről szólt).
Másrészt azért nem kapok pénzt - ellenben ha Juli néni eladja nekem az erdejét... az megér egy pár perces beszélgetést :)
Nem is gondoltam, hogy Budapesten annyi erdőtulajdonos lakik, hogy napi 8-10 címre ki kell menni, rábeszélni őket az eladásra :D
Mindezt főállásban :D
"itt senkit nem sikerült meggyőzni" - És? :)"
Hát apukám, szerintem egy vérbeli üzletember nem reggel 8-tól délután 5-ig erőlteti magára az üzletember szerepet, hanem csípőből jön neki az érvelés, és a meggyőzés. Dehát pont te magad vallottad be ezzel a szánalmas hozzászólásoddal, hogy te csak pénzért vagy hajlandó érvelni, hogy nem vagy vérbeli üzletember ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!