Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, tegyük fel, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tegyük fel, hogy nem kell dolgoznotok, de a párotokat el kell kísérni az üzleti útjaira (Budapest, tömegközlekedés, minden hétköznap), ez napi 3-5 óra. Hogy viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés

A párotok üzletember, napi 5-10 helyre megy fél órás tárgyalásokra.

Vidéki, nem tud tömegközlekedni - nem ismeri Budapestet, sem a tömegközlekedést (taxi napi 30 ezer lenne, ami nem fér bele).

Szóval nem kell dolgoznotok, de el kell kísérni a párotokat (amíg tárgyal vagy ott vagytok, vagy sétáltok, esztek, stb.), ez napi 3-5 órát vesz igénybe, és ad a fizetéséből havi 150-et.

Ti hogy viszonyulnátok ehhez, mi a véleményetek róla?

Mielőtt megkérdeznétek, igen, rólam van szó - a mai volt a 3. napom, és majdnem elütött a villamos, mert nem tudtam, hogy a lámpa a 2 villamossínre + járdára + útra együtt vonatkozik... a járdán megálltam, csak feltűnt, hogy 30 emberből egyedül én vágtam át a síneken...

2019. júl. 3. 18:53
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

Kiváló üzletember lehetsz, ha taxira nem futja, de hostessre igen :D

Megsúgom, recskamatyi, azok nem fognak veled lógni havi 150k-ért ;)

2019. júl. 3. 19:19
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

Teged lehet behuztak a csobe valai MLM-mel?

Hogy uzletembernek hidd magad? Tanulj meg Pesten kozlekedni, es ha mar latod h csak atveres a munka, keress gyorsan masikat!

2019. júl. 3. 19:19
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

"Kiváló üzletember vagyok, azzal nincs baj :)"

Hát persze... Kb. mint amikor egy alsós kisgyerek azt mondja, hogy ő kiváló űrhajós. Mégis milyen üzletekről van egyáltalán szó? :D

"Az első nap katasztrófa volt (rossz buszra szálltam), nem tudtam hol, milyen jegyet kell venni (tudod, vidéken kérsz a buszvezetőtől - itt szakaszjegy, kisszakaszjegy, majdnem bekopogtam az ablakon... a megállót nem hallottam, és fogalmam nem volt hol vagyok), de a mai, hogy felléptem a járdára, és abban a pillanatban elhúzott mögöttem a villamost, aztán 40 ember engem bármúlt tátott szájjal: "Azt a hü..ét majdnem elb..ta a villamos!" na az már sok volt."

1: 2019-et írunk. Egy okostelefon és google maps alkalmazással bárhol eltájékozódik egy kisgyerek is.

2: Ha valaki megy valahova, ami számára ismeretlen hely, előző nap összedob netes térkép alapján egy útvonalat és ennyi.

3: Rossz buszra szálltál? Ha nem voltál benne biztos, hogy jó a busz, mégis miért nem kérdeztél meg valakit? Én is jártam vidékiként pesten és ha nem vágtam valamit, egyszerűen rákérdeztem egy járókelőnél.

4: Vidékiként gondolom valami nagyobb pályaudvarra érkeztél, ahol vannak mágikus kis ablakocskák, amiken bekopogva a helyi jótündérek adnak útbaigazítást és a jegyek fajtáiról is mesélnek ősi történeteket.

2019. júl. 3. 19:25
 14/57 anonim ***** válasza:
15%
A legtöbb nőnek megalázó a tömegközlekedést használni.Nem mutat jól a fészen,és az instán.
2019. júl. 3. 19:26
 15/57 A kérdező kommentje:

Sokkal jobban, meggyőzőbben tárgyalok, mint a másik 3 munkatársam, így engem küldtek.

Persze, sétálni én is tudok, erdőben, hegyen nőttem fel (szoktam kirándulni 10-20 km-t).

Csak Pesten ez úgy nézett ki, hogy a Nyugatitól a busz nem vitt el a Duna Plázáig, hanem jobb kanyar, leszálltam az első megállónál, aztán séta... azt hiszem a Károly Róbert közút felett mentem át a felüljárón, azon az 50 centis helyen, bal oldal az autók, jobb oldalt a térdmagasságú szalagkorlát között (mégis honnan kellett volna tudnom, hogy valahol van aluljáró, amit meg kell keresnem).

Taxi... a Nyugatitól a Keletibe megkérdeztem mennyi: "15 ezer!" még 2 taxis külföldiekre várt, a 4. 7 ezret mondott, gyalog 25 perc alatt értem oda (azzal nem is volt gond, csak utána ki kellett mennem Csepelre).

2019. júl. 3. 19:29
 16/57 anonim ***** válasza:
51%
14: nálam alapból tiltás/törlés olyan nő akinek egyetlen autóban készült selfie-je is van.
2019. júl. 3. 19:30
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
Szóval idegenvezető lenne a párod. Végülis... az is egy munka, ha nem is túl kellemes a tárgyalásokra rohanni.
2019. júl. 3. 19:41
 18/57 A kérdező kommentje:

Most fogtok kiakadni, de sose volt okostelefonom, nem vagyok technikai gyerek :)

Ha Pesten dolgozom, meg lesz a havi nettó 500-600 - a taxi rendes áron kb. ennyi lenne.

Visszatérve az eredeti kérdésre - szóval vagy a barátnőmet kirángatom a helyi abc-ből (jobban ismeri Pestet), vagy szerzek egy titkárnőt... De azért ez kicsit fura lenne, hogy van barátnőm, közben meg egész nap egy csajjal rohangálok egy másik városban (tárgyalásnál jól jönne egy bájos pofi, de a barátnőm nyilván kiakadna, ha egy tündérkét fennék fel, és nem egy retro szovjet háziasszonyt).

2019. júl. 3. 19:45
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy veszel egy térképet és nem a Gyakorin írnál, hanem Google Maps segítségével jobban megismered a várost?
2019. júl. 3. 19:47
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. Ha pl elutazunk új helyre nyaralni, akkor is ott a googlemaps, elotte a hotelben megnezzuk hogy kell mennk adott helyre ill. van szank is. Parom faluban elt, megis tud kozlekedni, mert nem egy csecsemo
2019. júl. 3. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!