Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem egy romalányba, fel merjem vállalni vagy nagyon kockázatos?

Figyelt kérdés

Sajnos van veszteni valóm, nős vagyok. A feleségemmel is minden rendben van,de már nem olyan mint a házasságunk elején. Teljesen más egy frissebb,fiatalabb lánnyal. 6 hónapja vagyok együtt egy 21 éves romalánnyal. Ő szeretné ha komolyabbra fordulna és felvállalnánk egymást. És is sokat töröm a fejem hogy hogyan lenne a legjobb, fel merjem-e vállani.

Az ismerősi, baráti köröm elítélne,a családom nem fogadná el,ez fix. Anyagilag is jórészt rám szorulna. Dolgozik, de gyári munkásként alig keres valamit, a szüleivel él. Neki is van 1 gyerek, nekem 2 kisfiam.

2019. júl. 2. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és remélem a feleséged kib.asz a fa.szba,ha rájön milyen görénnyel él együtt.
2019. júl. 2. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

"Ő szeretné ha komolyabbra fordulna és felvállalnánk egymást. Anyagilag is jórészt rám szorulna. Dolgozik, de gyári munkásként alig keres valamit,"

Kéne neki valaki aki eltartja, erre talált is egy marhát..., ha ezt te nem veszed észre, hát vállald fel, dobd el a családod egy cigoért. Aztán ne sírj, ha fűvel fával csal, meg rád szakad a háztartás meg a gyereknevelés.

El kellene azon is gondolkozni, hogy még csak 21 éves, és már van egy gyereke, akit apa nélkül nevel, vajon miért?

Nekem nem kéne, férfiként írom, és nem a gyerek lenne az akadály számomra, hanem az etnikuma, és az ehhez tartozó negatív viselkedésminták amiket otthonról hoz.

Te pedig még gondolkozol, felvállald-e, normális családdal a hátad mögött, hát nincs neked ellenséged, hogy ennyire vágysz rá?

Arról nem is beszélve, mennyire megalázod a feleséged, a gyerekeidet, hogy lecseréled őket egy ilyenre. Szerencsétlen asszony szerencsétlen gyerekek....

2019. júl. 2. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a gond, hogy roma lányba szerettél bele, hanem az, hogy egy gerinctelen ember vagy, aki csalja a feleségét már 6 hónapja, mert nem olyan a házasság mint az elején.

Egy éretlen tuskó vagy megsúgom. A kapcsolatok mindig változnak, és idővel ha megszokod a másikat már nem olyan izgalmas mint a legelején, de úgy tűnik te a mély és igazi szerelem, szeretet helyett, az új izgalmakat keresed.

Sok boldogságot.

2019. júl. 2. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

amúgy tök jó a rasszista válaszok mind úgy fel lettek pontozva hogy csak na... míg aki olyant ír hogy a férfi a görény mert az asszonyt alapból csalja mindegy hogy most az milyen fajtájú nővel... azt le pontozzák... -_-

persze az lényegtelen hogy ez az ember csalja a feleségét és van nekik gyerekük közös életük és csak annyi a problémája a nejével hogy már kezd öregedni mikor még egy 40 éves nő is tud nagyon vonzó lenni nem itt azaz egyetlen probléma hogy cigány nővel csalja... gratulálok nektek...

2019. júl. 2. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
és én meg mondtam :D
2019. júl. 2. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Mielőtt a cigány lány mellett döntenél mérlegelj, mert ha őt választod megkapod vele együtt az egész csalàdot is. :D szép kis rokonság... :D amúgy a cigány lányok is megöregszenek, de azok brutál módon néznek ki utána és hangosak és ... nem is sorolom. Elèg ha kinèzel egy piacra.. a zsémbes, kövér, bajszos cigányasszonyok.

A feleségeddel jobban járnál ;) és a gyerekeidnek sem kellene szégyenkezni az apjuk miatt. Amúgy az eszedbe se jutott, hogy esetleg csak a pénzedre hajt?

2019. júl. 2. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!