Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátnőm párjába, ő pedig belém?
Nem volt köztünk semmi, nem is lesz szerintem.
Én tavaly váltam el, mert a párom félre lépett. Van egy 4 éves kisfiam. Nekik egy 7 éves lányuk.
Néha össze futunk kettesben, vagy hármasban ha ott a kisfiam, nem tervezve. Olyankor iszunk egy kávét valahol és egy ilyen kávézás alkalmával mondta el, hogy szerelmes belém, és akkor elmondtam h én is bele de barátnőm miatt nem lehet semmit. Aztán elmondta, hogy köztük nincs már szinte semmi, főleg szex. Barátnom 50 éves én 28 a férfi 37, azt mondta ő csak a kislány miatt van vele.
Az a baj, hogyha atmegyek hozzájuk hogy a gyerekek játszanak mi meg beszélgetünk, sokszor ő is otthon van és nehéz így elfelejtem.. Tippek?
Arra gondoltam, hogy a verjem ki a fejemből. Bocsánat.
Nem szeretnék össze jönni vele, vagyis de. Csak hogy barátnőm "visszatart".
Nem nagyon, de azért régi barátság, ők a fiam keresztszulei.
Bocs hogy kukacoskodok de nekem kicsit fura hogy a barátnőd, anyukád lehetne. És hogy 50 éves létére egy 7 eves gyereke van. Lehet csak nekem fura. Na mindegy..
Amúgy ha a barátnőd TÉNYLEG a barátod akkor ez felsem merül benned hogy te bármit is kezdj az ő férjével. Ennél egy igazi barátság előbbre való kéne hogy legyen. Egyrészt a pasi nem biztos hogy nem kamuzik másrészt még ha igaz is, elég féreg dolog lenne és a szerelem múlandó.
Verd ki ezt a fejedböl ha tényleg barátok vagytok. Oldd meg.
Egyébként ez a cél. Megoldani, hogy kiverjem a fejemből. De úgy kicsit nehéz h sokat látjuk egymást és, hogy látom hogyan néz rám olykor.
Néha a barátnőmmel is nehéz beszélgetni emiatt. Nem vagy ott fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!