Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a barátnőm párjába, ő pedig belém?

Figyelt kérdés

Nem volt köztünk semmi, nem is lesz szerintem.

Én tavaly váltam el, mert a párom félre lépett. Van egy 4 éves kisfiam. Nekik egy 7 éves lányuk.

Néha össze futunk kettesben, vagy hármasban ha ott a kisfiam, nem tervezve. Olyankor iszunk egy kávét valahol és egy ilyen kávézás alkalmával mondta el, hogy szerelmes belém, és akkor elmondtam h én is bele de barátnőm miatt nem lehet semmit. Aztán elmondta, hogy köztük nincs már szinte semmi, főleg szex. Barátnom 50 éves én 28 a férfi 37, azt mondta ő csak a kislány miatt van vele.

Az a baj, hogyha atmegyek hozzájuk hogy a gyerekek játszanak mi meg beszélgetünk, sokszor ő is otthon van és nehéz így elfelejtem.. Tippek?

2019. ápr. 9. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen tipp, ami eszembe jutott, hogy legközelebb egy hitelesebb kamu sztorival rukkolj elő.
2019. ápr. 9. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg összehozni a barátnődet a volt férjeddel és akkor mindenkinek lesz valakije!
2019. ápr. 9. 16:55
 3/14 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy a verjem ki a fejemből. Bocsánat.

Nem szeretnék össze jönni vele, vagyis de. Csak hogy barátnőm "visszatart".

Nem nagyon, de azért régi barátság, ők a fiam keresztszulei.

2019. ápr. 9. 17:03
 4/14 A kérdező kommentje:
A sértegetések pont nem érdekelnek. Van elég bajom ezzel is, meg amúgy is. Köszönöm.
2019. ápr. 9. 17:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ilyen férfiakkal, mert hazudik. Nekem a szex is sokkal jobb, ha a partnerem nem sunyi.34N.
2019. ápr. 9. 17:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Ő régen is szerelmet vallott már egyszer. Akkor még együtt voltam a fiam apjával, így elutasitottam. Állítólag azóta is az..ennek 5 éve.
2019. ápr. 9. 17:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne fontos a barátnőm, belemennék, hogy folytassuk együtt. Ő sem csalná meg, ott hagyná, ha igent mondanék. El is tudom képzelni, meg nem is. Ismerem, ez előny..
2019. ápr. 9. 17:18
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Bocs hogy kukacoskodok de nekem kicsit fura hogy a barátnőd, anyukád lehetne. És hogy 50 éves létére egy 7 eves gyereke van. Lehet csak nekem fura. Na mindegy..

Amúgy ha a barátnőd TÉNYLEG a barátod akkor ez felsem merül benned hogy te bármit is kezdj az ő férjével. Ennél egy igazi barátság előbbre való kéne hogy legyen. Egyrészt a pasi nem biztos hogy nem kamuzik másrészt még ha igaz is, elég féreg dolog lenne és a szerelem múlandó.

Verd ki ezt a fejedböl ha tényleg barátok vagytok. Oldd meg.

2019. ápr. 10. 00:01
 9/14 A kérdező kommentje:
A barátnőm, úgy lett a barátnőm hogy a párja, akibe beleszerettem, apukám jó barátja. KB 15eves korom óta ismerem. A pasi egyszer már majdnem meghazasodott, de aztán osszejott a mostani párjával, a barátnőm elvalt. Van már 2 nagy gyerek. 17 és 20 évesek. Úgy lettünk ilyen jóba, hogy született nekem is úgy gyerekem és jó volt gyes alatt össze járni, valakivel beszélgetni. Így alakult. De meg nem mondanád, hogy 50eves... Sem kinézetre, sem személyiség alapján.
2019. ápr. 10. 06:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Egyébként ez a cél. Megoldani, hogy kiverjem a fejemből. De úgy kicsit nehéz h sokat látjuk egymást és, hogy látom hogyan néz rám olykor.

Néha a barátnőmmel is nehéz beszélgetni emiatt. Nem vagy ott fejben.

2019. ápr. 10. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!