Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem párom barátjába. Van hasonló tapasztalatotok? Mi lett belőle?
Én nem akarok pálcát törni feletted bár nincs jó véleményem, de ez most egyáltalán nem segítene rajtad.
Ha ilyen könnyen beleszerettél másba, akkor tényleg szerelmes voltál a jelenlegi párodba? Szerintem nem. Ha nem akkor miért vagy vele? Vagy ha nálad ez ilyen könnyen cserélődik nem lehet, hogy a másik srácba is csak egy ideig leszel szerelmes aztán jön a következő.
Szerintem a legcsúnyább dolog amit most tehetsz ha megcsalod a párod. A legkorrektebb pedig ha szakítasz vele. Aztán megpróbálhatsz összejönni a másik sráccal, de a barátod biztos nem érdemli meg, hogy egy magcsalással megalázd. Egyébként ez a kettejük kapcsolatától függ, hogy mi lesz. De ha szakítasz is a barátoddal azért elegáns lenne ha nem másnap kezdenél el járni a másik sráccal.
7-es, kis önkritikával ha esetleg élnél, rájönnél, hogy nem csak a te véleményed létezik, és nem csak az az igaz és korrekt, amit te annak gondolsz, így nem mindenki ért egyet az ötös hozzászólással, annak ellenére, hogy te igen :)
A százalékokat nézegetni meg kifejezetten szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!