Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodik tőlem? Mit csinálok rosszul?
azon elgondolgottál, hogy valami tényleg undorító...
de az is elöfordulhat, hogy a saját neméhez vonzódik és ezt nem akaja elfogadni és egy pasival elfedi. nah mindegy a lényeg, hogy nem bukik a himtagokra.
hirtelen ez jutott ami lehetséges.
TAlán nem ártana inkább vele megbeszélni ezt.Nem gondolod?Elvégre a barátnőd, akkor ülj vele még ma vagy holnap és beszéld meg vele,hogy mitől undorodik!Mond meg neki,hogy legyen őszinte veled.
MEgszoktad mosni amúgy viccen kívül?Lehet attól,hogy büdös..:S bocs ez jutott eszembe.
vagy lehet még nem érett a szexre.hány éves egyáltalán ?
Oh én mit nem adnék ha rajtam élvezkedne egy pasi:D
Na de szerintem leszbikus lehet:S Vagy valami történhetett vele pl erőszakoskodott vele az előző barátja,vagy molesztálták...Általában azok tartják undorítónak, vagy bünősnek a szexet,az élvezetet,és ők maguk sem élvezik sose.
Szerintem valami pszichés problémája van. Kiskorában látott vmit vagy történt vele vmi,és emiatt szégyenérzete van vagy ilyesmi. Lehet otthon,mármint a családja viszonyul furán a szexhez,és ez kihatással van rá. Szerintem elnézhetne egy pszichológushoz,hátha tudna segíteni.
Az én családomban például tabu téma a szex,és nem is tudok a szexről beszélni még a partneremmel vagy a legjobb barátnőmmel se nagyon, és nagyon kellemetlenül érint,ha erről vagy az érzelmeimről kell beszélnem.
23L
Egy pszichológus mindenképp segítene rajta.Hidd el valami rossz történhetett vele,azért nem szereti ha te élvezed és ezért nem élvezi ő sem a szexet.Ha a masztit is úgy érzi,hogy bűnös dolog akkor biztos,hogy ott van valami probléma.
Beszéld meg vele,és menj el vele pszichológushoz ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!