Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lany aki tetszik massal van?
Figyelt kérdés
Elrontottam, nagyon. Nem mertem neki elmondani az erzeseim, mas megtette es most vele van, raadasul nekem ezt mindennap vegig kell neznem szinte, hiszen egy tarsasagban vagyunk. A parja az egyik legjobb haverom. O nem tudta, hogy en hogy erzek a lany irant, ugyhogy csak sajat magamat hibaztathatom. Nagyon faj ez, ilyen szintu fajdalmat ott bent meg sosem ereztem, ahh es mikor latom oket egyutt. A szivem szakad meg. Hogy lehet ezt feldolgozni?2019. jún. 29. 00:28
1/1 anonim válasza:
sehogy,
1:vagy végignézed és jó pofát vágsz hozzá
2:nem mész a társaságba többet
3:bepróbálkozol a csajnál és oda a legjobb haverod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!