Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de az utolsó pillanatban, összejött mással. (Részletek fontosak, lent) kérdés? -lent
Szóval... Van egy lány aki nagyon tetszik már egy ideje. (a családom miatt, nemis amiatt, hanem a családfelfogás miatt nem tudtam elmondani) Vártam a pillanatot amikor elmondom neki, ami nemrég majdnem megtörtént. (Amit a lányról tudni kell; egy nagyon aranyos, szép kedves OKOS, NEM aféle netr*banc. Inkább a tanulással van el, ebből jön le, hogy kiváló tanuló. Egyszer egyik barátom bepróbálkozott nála, sikerült neki, csak otthagyta, ez nagyon meghatotta szegényt. Sokat vagyunk együtt, mondta már, hogy kedves, "cuki" vicces jófej vagyok. A naplójában, a legjobb barátjának írt.) DE ekkor jött közbe valaki más. A suliban láttam hogy valakivel beszélget,(telefonon) mivel sokat vagyunk együtt, nem is titkolta, hogy ki az. Sajnos ismerem az illetőt... (nem pontosan, de a nevéből lejött, hogy kiaz. SAJNOS. (ugyanis a srác hát hogyis mondjam... Egyáltalán nem... Olyan. Egyszerűen nem illenek össze. Néhány évvel idősebb a csávó, ezzel még nincs is gond, de ráadásul egy piás, talán dohányos is, bár lehet hogy már nem. A csajokat sorra szedi-dobja. Ahol hallottam róla ott olyasmit is hallottam, hogy csak "éjszakáztatja" a lányokat. Bár ez nem teljesen biztos. )) Ezután ami nekem kicsit furcsa volt, hogy beszéltem vele, és viccesnek, jófejnek tartott, egészen magánügyekről is beszéltünk. (Ekkor kicsit megnyugodtam, de ami másnap fogadott... Az ledöbbentett.) Másnap, mint emltettem ujból rákerestem a srácra(nem tudtam elhinni hogy tényleg ő az) és mi fogadott? Hát nem de, hogy a srác face-es profilképe az volt, hogy egymásnak dőlnek és ölelkeznek. ( bár a lányt se értem nagyon ugyanis a csávónak ez kb a 4. Olyan profilképe amin egy csajjal van, és örökké szeretlek felirat). Szóval a lényeg hogy eléggé kiütött a dolog. Nem tudom mire venni ezt.
Nem egy mostani dolog, de lassan év vége van és nyár... És lehet hogy többet nemis találkozunk vagy beszélünk.
Ui: A lány egyik barátnőjét még akkor amikor láttam beszélni a sráccal, megkérdetem hogy ki volt az, de erre még ő is, akiből kinézném hogy összejön egy ilyennel, simán lenyomta azt, hogy ez csak valami meleg idióta.
~HA BÁRKI MAGÁRAISMERT, AKKOR ELNÉZÉSÉT KÉREM, ILLETVE MEGBÁNTANI NEM ÁLLT SZÁNDÉKOMBAN EZZEL SENKIT~
Észrevételeket, tanácsokat, válaszokat, esetleg további kérdéseket, várok szeretettel.
Ezen kívül nem kívánnám semmilyen viccoldalon megtalálni ezt, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!