Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baráti társaság ahova járok, és ott össze akartak hozni egy lánnyal de jött a társaságba egy fiu aki összejött a lánnyal, aki tetszik. Viszont a fiuval meg jó barátok lettünk mit csináljak? Kezdjek titokba udvarolni a lánynak? Vagy várjak?
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 03:48
1/7 anonim válasza:
semmit ne csinalj, addig kellett volna lepned, amig a lany szabad volt. Most szepen keress magadnak olyan lanyt, akinek nincs baratja. Foleg ha a srac a baratod is, miert akarod igy hatbadofni?
2/7 A kérdező kommentje:
a lánynak volt barátja ezért nem akartam lépni a jelenlegi barátom pedig eléggé nyomúlós volt rögtön vett elsőre ajándékot minden és most a lány szakit a barátjával aki volt neki.
2008. dec. 18. 05:10
3/7 anonim válasza:
Akkor ez csak egy nagyobb ajándék kérdeése. Vegyél neki nagyobb ajándékot, és járhatsz vele addig, amíg valaki nem vesz neki még nagyobbat. De komolyan! Kell neked egy megvásárolható csaj? Pfuj...
4/7 anonim válasza:
hát pech
de szerintem szebb alapelv azt követni, hogy ha valakinek párja van, arra nem nyomulunk, szal ez nem volt szép a barátodtól... de mindegy, így jártál, szerintem ne törődj a csajjal, biztos találsz más kedves lányt :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem is keress mást!Az ilyen lány tényleg csak a pénzre hajthat!Érdekemberre meg nem hiszem, hogy szükséged van!:/
6/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy mire hajt,lehet hogy Csak egy kis szabadságot akar mert a családja elég zűrös és a pénzbe látjha az utat hogy kitudjon szabadulni.Viszont egy nagyon aranyos lánc,nem ismerem nagyon de ahogy igy elmondták sajnálom...és megszerettem.
2008. dec. 18. 20:57
7/7 anonim válasza:
Ha a lány ezt megtette a barátjával, akkor téged is könnyedén elhagyna, ha máshoz adódna kedve. Ennyire ne alacsonyodj le! Ha a család elől menekül, ahhoz elég a megértő baráti társaság, nem kell kézről kézre járkálni. Sajnos be kell látnod, ez OLYAN csaj. Hagyd és keress tisztességeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!