Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni egy férfinak csak a lelkébe?

Figyelt kérdés
Mondjuk kívülről nem tetszik,nem egy jóképű pasi,de belül érzed hogy ő a lelki társad?
2010. júl. 9. 16:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
ja 12:51es voltam:)
2010. júl. 11. 12:55
 22/28 anonim válasza:
100%
Szerintem ha tényleg "beleszerettél a lelkébe", akkor előbb-utóbb elkezd vonzani az egész ember. Velem is volt olyan, hogy beleszerettem valakibe, akire 100%, hogy nem figyeltem volna fel soha, ha csak a külsejét nézzük, de miután beleszerettem, kezdtem külsőleg is észrevenni rajta vonzó apróságokat, vágytam rá, hogy hozzámérjen, megöleljen stb. Ha Te nem érzel ilyeneket, akkor nem szerettél bele, csak barátságot érzel, és jólesik, hogy valaki törődik veled. De ha igen, akkor hajrá, tessék túllépni a külsején!
2010. júl. 11. 13:13
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy srác, akibe őrülten szerelmes voltam...még mindig az vagyok...na szóval a lényeg, hogy külsőre nem egy hú de nagy szám..szóval ha pl az utcán vele szembe mennék és nem ismerném tuti h nem nézném meg magamnak, de miután ismrem és fantasztikus ember, így sokkal máskép látom őt:D szerintem létezik ilyen:)
2010. júl. 11. 13:37
 24/28 anonim ***** válasza:

velem is volt ilyen....legalábbis sikerült bemagyaráznom magamnak, hogy tényleg szeretem, pedig külsőre nem tetszett,meg kell, hogy mondjam nem volt, egyszerű, de nagyon kitartóan próbálkozott, állítólag nagyon szerelmes volt belém, én vtam élete legjobb nője, a nagy szerelme, stb....

ezután megcsalt, és elsunnyogta....mikor szakítottam vele más okból, akkor mondta el....nekem ez elég tanulság volt, azóta feleslegesnek érzem, hogy ekkora kompromisszumot hozzak valakiért.....

ő konkrétan elbízta magát attól, hogy jártunk, és azt gondolta mindent lehet.....

ennyit a jólelkű, de nem helyes fiúkról...egy részük (nyilván nem mondhatom, hogy mind) ugyanolyan disznó, mint a helyes társaik, csak általában nincs lehetőségük ezt megmutatni, de amint úgy hozza az élet annál inkább kapnak rajta.

2010. júl. 11. 14:27
 25/28 anonim ***** válasza:

Ez nem így van kedves 14:27

mert Én is egy " jó lelekű de alapjában ronda fickó vagyok..."

volt egy nagyon csinos bnőm...és lett volna alkalmam meg csalni nem egyszer nem kétszer de nem tettem meg...eléggé nagy önbizalmat adott hogy egy ilyen helyes és csinos csajom van...stb...de miután meg csalt és a szemere vetette h mennyire ronda vagyok meg stb...azóta már életkedvemsincs.:/ nem hogy önbizalmam...:S:S

2010. júl. 11. 15:00
 26/28 anonim ***** válasza:

14:27 vok, írtam h nyílván nem igaz mindenkire.....mint látod adtam esélyt, sőt elhatároztam h mindent beleadok....el kel fogadni h erről az oldalról is igaz, h a külső nem függ össze azzal, hogy milyen ember...a helyes fiuk közt is van normális, míg az esetleg előnytelenebb külsejűek sem mind angyalok (de ah írtam ez nehezebben kerül felszínre azoknál, akiknél fennáll...)

am meg elég szubjektív h kinek ki tetszik, szal fel a fejjel!

2010. júl. 11. 16:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Az én barátom sem egy Hozéármándó, nem is az számít, én se vettem volna észre, csupán kinézet alapján.

Sőt, tök hülyegyereknek gondoltam, mikor még nem ismertem, azt mondtam mindig, h na, itt ez a gyökér XD

Amikor megismertem, rájöttem, h nagyon "egy rugóra jár az agyunk", nagyon jól el tudunk hülyülni, de normálisan is lehet vele beszélni.

És szép lassan beleszerettem, és imádom annak ellenére, h nem egy szívdöglesztő csávó ♥

Ha szereted, ez a dolog nem kérdéses

2010. júl. 11. 18:32
 28/28 A kérdező kommentje:

ma 15:00-nak: nagyon sajnálom ami Veled történt!! Milyen bunkó nők vannak már :S ez nehogy elvegye az önbizalmad!

Én közben sokat agyalok a témán és rájöttem hogy adok egy esélyt a pasinak mert arról nem tehet szegény hogy nem előnyös a külseje,viszont egy tündéri pasi :)))

2010. júl. 11. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!