Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni egy férfinak csak a lelkébe?
velem is volt ilyen....legalábbis sikerült bemagyaráznom magamnak, hogy tényleg szeretem, pedig külsőre nem tetszett,meg kell, hogy mondjam nem volt, egyszerű, de nagyon kitartóan próbálkozott, állítólag nagyon szerelmes volt belém, én vtam élete legjobb nője, a nagy szerelme, stb....
ezután megcsalt, és elsunnyogta....mikor szakítottam vele más okból, akkor mondta el....nekem ez elég tanulság volt, azóta feleslegesnek érzem, hogy ekkora kompromisszumot hozzak valakiért.....
ő konkrétan elbízta magát attól, hogy jártunk, és azt gondolta mindent lehet.....
ennyit a jólelkű, de nem helyes fiúkról...egy részük (nyilván nem mondhatom, hogy mind) ugyanolyan disznó, mint a helyes társaik, csak általában nincs lehetőségük ezt megmutatni, de amint úgy hozza az élet annál inkább kapnak rajta.
Ez nem így van kedves 14:27
mert Én is egy " jó lelekű de alapjában ronda fickó vagyok..."
volt egy nagyon csinos bnőm...és lett volna alkalmam meg csalni nem egyszer nem kétszer de nem tettem meg...eléggé nagy önbizalmat adott hogy egy ilyen helyes és csinos csajom van...stb...de miután meg csalt és a szemere vetette h mennyire ronda vagyok meg stb...azóta már életkedvemsincs.:/ nem hogy önbizalmam...:S:S
14:27 vok, írtam h nyílván nem igaz mindenkire.....mint látod adtam esélyt, sőt elhatároztam h mindent beleadok....el kel fogadni h erről az oldalról is igaz, h a külső nem függ össze azzal, hogy milyen ember...a helyes fiuk közt is van normális, míg az esetleg előnytelenebb külsejűek sem mind angyalok (de ah írtam ez nehezebben kerül felszínre azoknál, akiknél fennáll...)
am meg elég szubjektív h kinek ki tetszik, szal fel a fejjel!
Az én barátom sem egy Hozéármándó, nem is az számít, én se vettem volna észre, csupán kinézet alapján.
Sőt, tök hülyegyereknek gondoltam, mikor még nem ismertem, azt mondtam mindig, h na, itt ez a gyökér XD
Amikor megismertem, rájöttem, h nagyon "egy rugóra jár az agyunk", nagyon jól el tudunk hülyülni, de normálisan is lehet vele beszélni.
És szép lassan beleszerettem, és imádom annak ellenére, h nem egy szívdöglesztő csávó ♥
Ha szereted, ez a dolog nem kérdéses
ma 15:00-nak: nagyon sajnálom ami Veled történt!! Milyen bunkó nők vannak már :S ez nehogy elvegye az önbizalmad!
Én közben sokat agyalok a témán és rájöttem hogy adok egy esélyt a pasinak mert arról nem tehet szegény hogy nem előnyös a külseje,viszont egy tündéri pasi :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!