Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni egy férfinak csak a lelkébe?
Figyelt kérdés
Mondjuk kívülről nem tetszik,nem egy jóképű pasi,de belül érzed hogy ő a lelki társad?2010. júl. 9. 16:38
11/28 anonim válasza:
Legtöbben le se szarják az ilyen pasikat... és igen, a 10centis válasz eléggé lesokkolt, mintha hatalmas különbség lenne. Ezek után mondják h nem a kinézet a lényeg(úgy 99%ban:D)
12/28 anonim válasza:
Persze h bele lehet!! Most komolyan: hagynád elveszni azt a pasit aki lelkileg legjobban illik hozzád csak azért mert pl. 10 centivel alacsonyabb, vagy épp barna a haja és neked a szőkék jönnek be?? Nem azt mondom h a külső egyáltalán nem számít, mert az is jelent vmit, de nem mindent! Sztem gyere össze a sráccal, egy próbát legalább megér!
13/28 anonim válasza:
A jólelkű fickók csúnyák, a szexi fiúk melegek, a szexi,jóképű pasik pedig melegek. Ez van. Egyébként bele lehet szeretni,velem is megtörtént...
14/28 anonim válasza:
utolsóhoz (sajátomat javítanám.) Tehát a szexi,jóképű pasik meg köcsögök!!
15/28 anonim válasza:
persze, hogy bele lehet zúgni a férfi lelkébe...
16/28 A kérdező kommentje:
csak mert van egy férfi,aki külsőre nem az ideálom,egyáltalán,de mikor beszélgetünk,teljesen egy rugóra jár az agyunk,egyszerre gondolunk ugyanarra,figyel rám,kedves,mindent megad(na) nekem amire vágyom egy férfitól ( csók meg szex még nem volt) ,viszont nem tetszik a külseje! Most mit csináljak? Vele akarok lenni és mégsem...itt bőgök mert úgy érzem nagyon belézúgtam, nem akarom Őt elvesziteni.A multkor bepróbálkozott és én elhajtottam...annyira szemétnek érzem magam :((
22/L
2010. júl. 10. 23:05
17/28 anonim válasza:
én fiú vagy és egy lány lelkébe szeretem bele annyira hogy el sem tudom mondni szeretem volna hogy boldog legyen de ő összetört.. engem.. 17/f
18/28 anonim válasza:
kedves negyedik válaszadó!ez egyáltalán nem igaz igenis a belső is számít legalábbis nekem
19/28 anonim válasza:
Sajnos eléggé megoszlanak a vélemények.Nézd ahogy érzed.Ha úgy gondolod hogy jobban vonzódsz hozzá mint kellene,mert valamiért húz,adj magatoknak esélyt,próbáld meg vele komolyabban,ha nem megy akkor nem kell erőltetni a továbbiakban.Annyira egyszerű.Nekem mondjuk számít a kinézet vagy egyéb külső tulajdonságok amik megfognak(tekintet,mosoly...stb,stb testalkat)Sajnos ha semmi vonzót nem látok az illetőben akkor nálam felejtős:S
20/28 anonim válasza:
Az meg hülyeség,hogy a szexi jóképű pasik melegek,vagy bunkók,mintahogy a fenti válaszokban ez szóba került.Volt több ilyen pasim,és mindegyik rendkívűl aranyos és kedves volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!