Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ekkora kárt okoztunk saját gyermekünknek?
Ha odamegy mondjuk egy lányhoz, de nem simogatja, öleli meg, vagy nem beszél vele kedvesen, érzelmesen. Esetleg nem tudja mit jelent szexinek lenni.
Ezeket bizony a szülőitől látja először az ember. Később kínkeserves lesz neki megtanulni.
2000 világvégét jósoltak azt is elhitted?
Nyilván van egy kapcsolati minta,amit adtatok neki de a saját életét maga irányítja.21 éves,miért kellene ennyi idősen komoly kapcsolatot kialakítania? Élvezi az életet ezzel az ő korában semmi baj.
A szüleim 40 éve együtt élnek,szép, harmonikus kapcsolatban ennek ellenére én és a bátyám is elvált emberek lettünk.Vajon kinek a hibájából eredően?A szüleinkre nem foghatjuk.
Igen, ezt jól elcsesztétek. Az én szüleim között sem volt kb semmi intimitás, nem is volt komoly kapcsolatom már vagy 3 éve, mert aki törődő és jó pár lenne, attól megijedek, nem tudom kezelni az érzelmeket. Ismerek még jópár érzelmi analfabétát és mind ugyanerről számoltak be - a szüleiktől nem látták a jó mintát, “rég el kellett volna válniuk”, mert csak ridegséget és esetleg veszekedéseket láttak otthon. Hát így mégis hogy legyen belőlük párkapcsolatra alkalmas ember?
23L
Lehet, hogy azért nem akar komoly kapcsolatot, mert azt látta, hogy a házasság szívás, mindenki boldogtalan, csak a gyerek és az anyagiak miatt nem tudnak kilépni belőle. Ő pedig erre a korlátozott, boldogtalan életvitelre nem vágyik.
Gondolom, mikor azon aggódsz, hogy komoly kapcsolata nem volt, nem ezeket kívánod a fiadnak. Pedig ő pont a ti példátok miatt látja ilyennek a dolgot. Látod, ezért nem szabad kényszerből együtt maradni. Vagy javítani kell, vagy válni, de 8 évig csak élni egymás mellett és elkopni a súrlódásban nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!