Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha az akivel ismerkedsz a saját mondataidat később a fejedhez vágja?
Ez természetes dolog? Visszakeresi amit régebben írtál, kimásolja, és elküldi, hogy akkor ezt mondtad... idézet... és most miért mondasz mást.
Nem hazugságról van szó, hanem mondjuk olyan helyzetről, hogy akkor jól érzed magad vele, de pár hét után fordul benned a dolog, és azt mondod, inkább hagyjuk a dolgokat, szeretnéd átgondolni. És ennél a pontnál jön el ez.
Én nem tennék ilyet, hogy kimásolok egy üzenetet, és beletolom a másik arcába. Mással történt ilyen? Mi ennek az oka? Vagy csak nem veszi észre, hogy ez elég taszító viselkedés?
Az is taszító,ha csak úgy meg akarod valakivel szakítani a kapcsolatot.
Akkor világosan mondd meg neki és lehetőleg az igazat.Végülis az,aki velem bá..ott ki az is visszakapta később, szóval óvatosan.
Miért, az nem taszító viselkedés, hogy fordul benned a dolog, inkább hagyod, és szeretnéd átgondolni?
Gondolhattad volna, hogy nem kezd el örömében tapsikolni majd.
Nem mindegy,hogy miért változtak benned meg a dolgok.
Én idéztem már srácnak dolgokat a beszélgetésünkből,mert össze vissza játszott velem,minden szavamat kifordította,hibáztatott,stb.
Bennem nem alakultak ki iránta mély érzések. Nem volt köztünk semmilyen testi kapcsolat. Nem ígértünk semmit egymásnak. Nem is kért rajtam számon semmit, de talán ő már kezdett érezni vmit.
Egyszerűen csak nem éreztem magam otthon mellette, vele. Idegennek éreztem. Hol úgy voltam vele, hogy tetszik és el tudom vele képzelni, másnap meg már megint idegen volt.
Én egy határozott személynek érzem magam amúgy. Általában tudom, mit akarok. Nála nem volt meg a határozott igen, viszont szimpatikus volt sok tulajdonsága.
Viszont az ilyen hozzám-vágós üzenetek miatt csak jobban taszított. Nem agresszívan tette. Látszott a “nem értés” részéről, mégis bántó, hogy valaki előkeresi a szavaimat... pont mint egy bíróságon.
Ha semmi komolynak induló dolog nem volt,semmi ígéret,hülyítés akkor szerintem is necces.
Én a szeretlek,fontos vagy,kellesz nekem szavakra kérdeztem rá(amik utána ki is lettek mondva)majd pár nap múlva kaptam egy számomra lerázós szöveget szóban(itt elég durván az arcomba vágott a srác mindent),utána én akadtam ki neki írásban,hogy még is ezt mire véljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!