Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod szülei nem fogadtak el sosem, utálnak. A párod emiatt meg sem hív a diplomaosztójára, pedig te szívesen ottlennél, mert ez élete egyik meghatározó és fontos eseménye. Kiakadnál?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben kizár, meg sem hívlott, sőt, mondta is hogy ne menjek. Nagyon rosszul esett, mondtam is neki, de nem érdekli..2019. jún. 21. 22:19
11/12 anonim válasza:
És egy levelezős diplomaosztója egy felnőtt férfinek ennyire fontos program? Szerintem használd ki a pasimentes napot és érezd jól magad.
12/12 anonim válasza:
Mielőtt ítélkeznék és lehordanám mindennek a "párodat", mint az eddigi agyatlan válaszolóid, én azért meghallgatnám a szülők verzióját is, hogy mit követhettél el, amiért ennyire utálnak téged, hogy még egy 3-4 órás program keretein belül sem képesek elviselni téged. Na meg persze az is érdekes, hogy a "párod" ezt szintén így látja jónak. Én ebből arra gondolnék, hogy ok nélkül tombolsz, mert vastagon sáros vagy valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!