Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi maszkulinitásának mennyire fontos, hogy ő teremtse meg a nőnek, amit az szeretne?
Női részről ez egyáltalán nem fontos a legtöbb nőnek szerintem. Viszont sok férfi még mindig abban a hitben él, hogy ő attól lesz férfias, hogy mindent a nő alá rak sajnos. Tényleg sokan személyes sértésnek veszik, ha a párjuk magának teremt meg valamit vagy bizonyos anyagi dolgokat mástól kap meg.
Nekem egy férfi nem ettől férfias. Pénzt bárki tud szerezni. Attól, hogy valaki milliókat keres még lehet férfiatlan, éretlen kisfiú akire nem tudok férfiként tekinteni. Nálam semmi köze a kettőnek egymáshoz. A környezetemben minden nő így van vele. Én örülnék neki, ha a férfiak is megértenék végre azt, hogy nem ettől lesznek férfiasak, hanem a viselkedésüktől, értékeiktől, hozzáállásuktól.
Minden a fejben dől el...
Párodnak kisebbségi komplexusa van ettől, erről muszáj lesz beszélgetnetek mert egyrészt nem ezek a dolgok a fő értékek, és nem lenne jó ha mindig irigykedne (ami ehhez vezet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!