Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megy a szex? Nem működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a szex? Nem működik a kapcsolat?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, együtt is élünk már 1 hónapja, de úgy érzem nem vagyok elég boldog mellette...

több, mint 2 hete már nincs szex, ebben volt 1 hét menstruáció, de ő sose kezdeményez már tegnap elmúlott neki, váltott műszakban dolgozunk, ma délután lett volna időnk egymásra, erre csak folyamatosan "nyavajgott" hopgy fáj a feje, beosztását nézegette a laptopján... így nincs kedve semmihez, aztán gondoltam nekem is szól ez, így nem is mertem úgy közeledni...

reggel értem haza munkából oda bújtam mellé ő már fenn volt gondoltam lesz valami, hát nem volt semmi.

" kell pisilnem nagyon , meg boltba menni..."

Elegem van, hogy mindig én kezdeményezek ez olyan mintha ő sosem kívánná, vagy olyan, mintha engem nem akarna?

beszéltünk már róla, de csak azt mondta hogy vannak olyan napok mikor nem kívánja, de együtt élünk, bármikor neki "eshetünk" egymásnak.

2019. jún. 20. 22:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mindig a párosítással van a baj. Sőt, még ha a szexuális étvágyak is különbözőek, ott is lehet baj, lesz is. Aki tudja hogy asszex, az legyen már annyira felnőtt, hogy nem megy bele úgy egy kapcsolatba, hogy ezt nem közli előre.

Én 18 éve vagyok benne egy ilyen kapcsolatban, de már valójában felőrlődött a szexualitásom. Hogy miért maradtam benne, azt itt nem írom le, hosszú lenne.

Aki meg azzal jön, hogy miért nem léptem ki belőle, annak meg csak annyit mondok, hogy a gyerekkor kihatással van az egész életre.

A családban kigúnyoltak. Az iskolában sorozatosan szégyenítettek meg. Ez jó alap volt a párkapcsolataimra. Sosem gondoltam hogy érdemes lennék egy nőnek, sosem hittem el egy percig sem, hogy szerethető vagyok. Sosem hittem hogy jó vagyok az ágyban, vagy jó lehetnék bármiben is. Így elfogadtam hogy a szexualitás is egy előlem elzárt valami. A feleségemben sem hiszek a mai napig, nem vagyok egy szeretetre méltó ember. Nem bízok senkiben, mindig rosszat várok. ezzel ellentétben én empata vagyok, már akkor segítek akár egy idegennek is, ha érzem hogy bajban van. Nem várok érte egy jó szót sem.

Az asszex feleségemet is egy büntetésnek veszem, mert nem vagyok, sosem voltam olyan, aki jó erre a világra.

2019. jún. 22. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!