Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki fel egy kapcsolattol?
23/L egyszeruen felek kapcsolatba lepni, felek hogy megunom, kiabrandulok...van egy fiu fel eve kavarunk egyszeruen nem merek tovabb lepni vele. Egy ido utan megszokotta valik minden egy kapcsolatban, semmi izgalom, az elejet nagyon szeretem, bar vegig olyan lenne...
Mindig ra gondolok ha nem vagyok vele, kivanom allandoan, de amikor odajutunk megijedek vagy en nem tudom es nem tudok felizgulni akkor, bar nedves vagyok lent de az erzes nincs meg. Ha megcsokol akkoris mintha pillangok lennenek a hasamba imadom (ilyenkor meg kivanom is)de ha tudom hogy tovabb mehetne a “dolog” es akarom h fel legyek izgulva nem megy...(eddigi kapcsolataimat ez tette tonkre a rossz szexualis elet..)
Röviden fogom megfogalmazni, és emiatt nyersen fog hangzani.
Te szerintem csak szórakoztatást vársz egy kapcsolattól. Ahogy elmúlik, rögtön lapátra kerül az illető. Ha nem szereted a személyt (max kívánod), akkor ez csak érdekkapcsolat, ami az élmények múlásával véget is ér. Te mit teszel bele? Csak a külsőt? A másik személy boldog?
Azért félsz a kapcsolattól, mert a másiktól várod a boldogságot, mivel magadban nem vagy az. Másrészt nem fogalmazódik meg benned ragaszkodás a másik felé, nincs igazi mély szeretet, hanem csak felszín. Ha igazán szeretnéd őt, akkor nem lennél frusztrált mellette, amikor nem ér élmény. Akkor is tudnál örülni annak, hogy együtt vagytok, akár egy parkban, akár otthon a lakásban... mert olyankor az élmények nem célok, csak kiegészítik a boldogságotokat.
6
na az őrült vágy se 100%ban megbízható. Mesterségesen is fokozható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!