Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha az amúgy meseszép párkapcsolatomban teljesen megdöglött a szexualitás?
30/F
Többéves, majdnem minden tekintetben tökéletes párkapcsolatomban sosem a szex volt a legerősebb pillér, de egy-két éve kritikán aluli az aktivitás. Ritkán vagyunk együtt, és nincs benne sok élvezet - már-már inkább csak kötelező feladat, és 95%-ban nekem kell kezdeményezni...
Közben már szinte minden más hölgyet megkívántam a környezetemben. Beszéltem pszichológussal - őt is megkívántam...
Mindig elcsodálkozom, amikor emberek (légyen az férfi, v. nő) meseszép és jó kapcsolatként aposztrofálják a teljes intimitás nélküli kapcsolatukat... Egy férfi meg egy nő nem azért jön össze, mert hűü de jaj de jót tudnak beszélgetni, meg közösen eltölteni az időt. Az első helyen a vonzalom van (szexuális), és csak utána jönnek a "sallangok". (Ha vkinél ez másként működik, akkor attól elnézést kérek, de a nagy átlagnál sztem így van, ahogy írtam).
Nos, te éhezel, az alapvető férfi-nő kapcsolati igényed nincs kielégítve... akkor, te most tulképp milyen kapcsolatban is állsz a meseszép kapcsolatodban? Hát..max. barátok vagytok. +0 évesen azért ezt nem kellene.
Nézzél más barátnő után, és kefélj rendesen.
Ezt 30 évesen kérdezned kell?
Ha tudsz szakíts, ha nem akkor prostik és/vagy szerető.
Esküszöm, hogy nem értem, hogy miért kell túlmisztifikálni a szexet.
7 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és van, hogy nekem is van olyan időszakom, hogy nem akarom minden nap meg dugni, hanem csak hetente párszor. Ettől meg nem szeretem öt kevésbé, csak nem a szex a központi eleme az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!