Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a szex? Nem működik a kapcsolat?
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, együtt is élünk már 1 hónapja, de úgy érzem nem vagyok elég boldog mellette...
több, mint 2 hete már nincs szex, ebben volt 1 hét menstruáció, de ő sose kezdeményez már tegnap elmúlott neki, váltott műszakban dolgozunk, ma délután lett volna időnk egymásra, erre csak folyamatosan "nyavajgott" hopgy fáj a feje, beosztását nézegette a laptopján... így nincs kedve semmihez, aztán gondoltam nekem is szól ez, így nem is mertem úgy közeledni...
reggel értem haza munkából oda bújtam mellé ő már fenn volt gondoltam lesz valami, hát nem volt semmi.
" kell pisilnem nagyon , meg boltba menni..."
Elegem van, hogy mindig én kezdeményezek ez olyan mintha ő sosem kívánná, vagy olyan, mintha engem nem akarna?
beszéltünk már róla, de csak azt mondta hogy vannak olyan napok mikor nem kívánja, de együtt élünk, bármikor neki "eshetünk" egymásnak.
3-asnak nőként írom.
Ha egy nő csak akkor kívánja a párját, ha felkeltik az érdeklődését, akkor ott nincs igazi szerelem. Főleg 2 év után, úgy hogy csak 1 hónapja élnek együtt.
Én a párom már akkor kívánom, ha rám mosolyog, vagy csak meglátom. Ha meg megcsókol...
3 éve vagyunk együtt
De rossz duma az, amikor a női szexualitást a férfinek kell kezelnie. A férfi imádja a nőt, kényeztesse, majd építse fel a szexuális vágyát. Hahaha. Sajnos elég sok az ilyen nő. Pontosan az ilyenek válnak el, az ilyenektől válnak el. Férfiként pokol az élet az ilyen nők mellett. Egy van: egy nő vagy szereti a szexet, vagy nem.
Ha a társával nem szereti, akkor ne kínozza tovább, szakítson vele. Undorító féreg az összes olyan nő, aki a pasijára hárítja a szánalmas vagy asszex szexualitását, majd magas lóról ossza az észt.
Ott már nagyon nagy a baj, ahol a férfinek kell teperni a szexért!
Meg volt tegnap a szex bő két hét után
Erre a szex végén ilyet szól
" Erre vártál már 2 hete, mi? " ....
Hát igen, neki nyilván kényszer volt, de ez téged úgysem izgat... büszke lehetsz magadra.
Aztán csodálkoztok, ha a kőkemény 2 hetes éhínség után folyamatos bhasztatással, nyígással, érzelmi zsarolással kikényszerített szex után a fejetekhez vágjuk, h önző, nyomorult ösztönlények vagytok...
"Utolsó, mert nyilván normális középút az nincsen, érzelmek, beszélgetések, semmi ilyesmi nem szükséges, csak a k.hibaxott szex, ami a párkapcsolatok, sőt az egész világ alfája és omegája, az élet szájba.qrt értelme."
Miért, hol írt ezt bárki is? A világ egyik legszánalmasabb érvelése, amikor teljesen másról kezd el beszélni valaki, mint amiről szó volt és beleadja ezt a másik szájába... Sehol sem írtam, hogy ne lenne középút. Honnét tudod, hogy a kérdező nem próbált beszélgetni?
"És ha az egyik fél vmi világrengető eszméletlenül hatalmas probléma (mondjuk stessz, fáradtság, menzesz, egyéb) okán 2 kh.ibaxott hétig nem igényli a szexet, az aszexuális, a másiktól meg totál normális viselkedés kizsarolni, kikényszeríteni a dugást, kvázi megerőszakolni a “szerelmét”.. oké, nincs több kérdésem."
Hallottál már az értő olvasásról? Fuss neki újra a kérdező által írt dolgoknak:
- 1 hónapja élnek együtt, 2 hete nincs szex. Tehát összeköltöztek, ami egy húdejó dolog általában a párok életében és rá 2 hétre már nincs szex. Hát, biztos az én világomban van baj, de a környezetemben az összeköltöző párok örültek, hogy végre többet lehetnek együtt és egymásnak eshetnek. Nem tudom, hallottál már azokról a szavakról, hogy szerelem és vágy?
- A kérdező barátnője sosem kezdeményez. Ez már önmagában is gáz.
- A kérdező barátnője folyamatosan nyavalyog mindenért. Nincs kedve semmihez és mindennel törődik, csak a kapcsolatukkal nem.
Húzd már ki végre a fejed a homokból és lépj már túl azon, hogy szerinted ha egy férfi a párkapcsolatában szeretkezni akar, akkor az gáz dolgot tesz és vedd már észre, hogy nők is tehetnek bizonyos dolgokról. Röviden: Nőj fel.
Elég sok az asszex nő, ők az elején a kifogásokat keresik, mert lehet hogy még ők sincsenek tisztába önmagukkal. A feleségem is az, a kollégám felesége is. Neki azt mondta a párja 20 év házasság után, hogy a szex csak az utódnemzésre való, sosem érdekelte. Persze náluk 20 év alatt annyi szex volt, mint másoknál 2 hét alatt.
A kérdező is erre az útra lépett, csak még nem tudja,
De akkor ők, miért nem keresnek aszexuális férfit? Egy csomó van, jól meglennének. De nem, helyette mindkét nem aszexuális képviselői normálokkal vannak együtt, aminek a vége... a fogaknak csikorgatása. De persze könnyű letudni, hogy "mer büdös kúva azé" vagy "mer ösztönállat, minden férfi azé" van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!