Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzettel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzettel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt, már 2,5 éve együtt is lakunk. Az utóbbi időben rá se ismerek és szó szerint addig idegesít amíg legszívesebben kivágnám a házból is. Egyik pillanatról a másikra elkattant nála valami, letilt mindenhonnan, majd hazaér és elkezdi verni az ajtót mint egy állat, a szomszédok minket néznek, ordít, csapkod, tör, zúz. Leállítani nem lehet mert ha leakarom fogni még elkezd ütni rúgni sikítozni. Beszélni nem lehet vele, se közben se utána mert mindig megigéri hogy befejezi ezt de nem így történik. Az lehetne csak megoldás ha elmegyek itthonról mikor ez van de hát random egyik pillanatról a másikra nem tudok felpattanni este 8-kor és elmenni 3-4 órára. Lassan kezdem azt hinni hogy most jön ki az igazi énje és teljesen bolond. Ami már jobban zavar hogy engem annyira felidegesít hogy kifejelném a falat is főleg azokkal a mutatványaival amikor elveszi a telefonom,kocsikulcsom én meg mint egy ovodás kergetőzzek vele. Tudom elég viccesnek tűnik a kérdés így olvasva na de ebben lenni már kicsit se az. 27/F ő pedig 25/N
2019. jún. 20. 17:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi lehet az impulzus ami ezt bekapcsolta?Amikortól ez van.

Én leültetném és elmondanám neki, hogy ha ezt így folytatja és nem hajlandó szakemberhez menni akkor vége van a kapcsolatnak, mert nem fogom magam megnyomorítani ha nincs is igénye változni/helyrejönni/gyógyulni.

Pszichátriát nem ajánlom, ott csak leszedálnak de senkit nem érdekel mi a bajod.Pszichológust csak aki jó, járj utána ha van benne hajlandóság, akkor segíthetsz neki, ha nincs akkor nem tudsz mit tenni.

2019. jún. 20. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én nem kínlódnék vele, ha azt se látja be, hogy ez nem normalis, és nem kér önként segítséget. Szépen búcsút intenék neki egy tiszta percében, aztán minél gyorsabban el onnan.
2019. jún. 20. 18:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valami nem tetszik neki akkor kezdi ezt el. Nem veszekedés van nálunk vagy vita hanem fogja gondol egyet,letilt mindenhol és kezdődik a műsor. Tegnap akkor kezdődött ez amikor rászoltam hogy ne okoskodjon állandóan bele mindenbe mert valami állati nagy baromságokat mondott, na erre az volt a válasza hogy amíg kimentem cigizni kizárt majd jöttek törés zúzások, stb. Sokat gondolkoztam rajta és azt érzem mintha ő valami főnöknek érezné magát és bármit megtehet szó szerint. Nincs semmi kontroll benne, semmi nem érdekli, mintha valami belső zavara lenne.
2019. jún. 20. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Hisztéria, fejletlen személyiség, megrekedt a problémamegoldó képesség terén egy 10 év alatti gyermek szintjén.Ez nem ritka.
2019. jún. 20. 19:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Hiába hívnád rá a mentőt szerintem,elvinnék aztán haza menne,mivel felnőtt ember,kárt ùgymond nem tett,ezért csak is akkor marad bent ha ő maga is elismeri,hogy segítségre szorul,és kéri a kezelését.

Szerintem próbáld erre rábeszéni egy tisztább pillanatában.Bár azt hiszem a Ti kapcsolotokon ez nem fog segíteni.Hacsak nem egy ilyen nő mellett akarsz kitartani,és beleőrülni.

2019. jún. 20. 19:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Küldd el hozzám egy hétre... :D
2019. jún. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!