Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel? Kaphatnék tanácsokat?
Elképzelhető, nincs kibékülve a külsejével, azt nem írtad, milyen a testalkata....vagy más rajta...
Igen, az önbizalomhiány nagyon degradáló tud lenni, de ez akár független lehet a külsőtől is...nevelés kérdése is lehet.
Mennyi nagyon szép lány van, semmi önbizalommal, és 50-es nők meg tinilányoknak vannak felöltözve...
Kérdezd meg tőle, milyennek gondol Téged, és hogy mennyire illik hozzád ő?
Ebből kiderül minden...
Nálunk is hasonló volt a helyzet, mivel előttem nem igazán volt normális nő az életében.
Idő kérdése és fel fog oldódni csak segíts neki, motiváld, támogasd, dicsérd. :)
írta az első hozzâszóló a külsőt...igazàból sportos, kondi terembe jàr heti 5x és jó az ízlése szeretem ahogy öltözködik...2. hozzàszóló: megfogadom a tanàcsod...próbàlom tàmogatni, motivàlni, segíteni neki...3. köszi a bíztatàst:) 4. vàlaszoló: még nem akarom feladni vele
Egyébként nagyon okos sràc...közgazdàsz...úgy felkészített a vizsgàmra, hogy jelesre levizsgàztam...nagyon imàdom...egyedül a szexel van bajom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!