Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék őszinte véleményeket? Külsőm miatt nem jönnek-e össze a dolgok a nőkkel! Nem kamu kép, vagy szívatás!
2016. júl. 14. 15:55
1/24 anonim válasza:
A balodon egy nő van, a jobbodon bár csak a keze látszik de szintén nő van, SZÓVAL MI AZ ÚRISTEN BAJOD VAN BA+?!
2/24 anonim válasza:
Ezt a képet már tegnap vagy tegnapelőtt is feltetted. Gondolom, nem írt rád itt elég nő. Szerintem keress egy másikat, mert hiába vágtad le a melletted pózoló csajokat, azért elég maradt a képen belőlük. (Gondolom, nem a haverjaid lakkozzák a körmüket kocsmatúra előtt.) Sok lány számára elriasztó lehet a kép.
3/24 anonim válasza:
Szerintem igen, nagyrészt amiatt.
Milyen magas vagy?
4/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszel, se a tested se az arcod, a ruhád olyan mintha 10 éves lenne. Milyen vélemény érdekel? Öltözködési tanács vagy plasztika? Legyél fittebb és fiatalosabb.
5/24 anonim válasza:
Mi a probléma? Szerintem egész helyes vagy, talán egy picit mozogni kellene már csak, amitől sportosabb lennél és a kiállásod is jobb lenne és talán az önbizalmad is nőne tőle
6/24 anonim válasza:
A képek az esetek nagy részében csalókák. Nem vagy ronda, a ruhád kicsit átlag alatti, a kisugárzásod enyhén feminin. Szerintem nem a külsőd az oka.
7/24 anonim válasza:
Emberek lehet a haverja is vagy rokon.
8/24 anonim válasza:
7-es: persze, hogy lehet, csak semmi sem biztos, a nők egy része meg nemigen tolerálja a lánybarátokat. Ráérnek még rájönni, ha vannak. :)
9/24 anonim válasza:
Ha minden ismerkedésnél ezt a képet küldöd, akkor ne is csodálkozz!
Le vannak vágva a nők a képről.
Szerinted így mennyire vesznek téged komolyan?
10/24 anonim válasza:
Én is kaphatnék véleményeket? (priviben) 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!