Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék őszinte véleményeket? Külsőm miatt nem jönnek-e össze a dolgok a nőkkel! Nem kamu kép, vagy szívatás!
Sztem nincs gond a megjelenéseddel.
Aki a ruháját cikizi: alanyunk valószínűleg valamilyen túrán vesz részt. Kíváncsi vagyok ki megy oda öltönyben...
Szerintem arcra cuki vagy (a szó férfias értelmében).
A ruhák nagypapásak, ráadásul kövérítenek.
Erdei túrán oké (neccesen) várost nézni nem.
Attól még, hogy a valami jól áll, nem feltétlenül kényelmetlen.
Komolyan. Ezt a pulcsit dobd ki! Nagyon csúnya!
:D
azért túlzás lenne erre azt mondani, hogy igénytelen öltözködés...
nekem nincs bajom a ruháddal, szerintem teljesen normális. fiatal lányok valószínűleg a lazább öltözködést jobban szeretik fiúkon, mint az ilyen stréber stílust. :D nekem tetszik, de azért ez eléggé nem általános.
egyedül a kövérséged zavaró. egyébként egyáltalán nem vagy csúnya.
szerintem az is hülyeség, hogy rossz lenne ez az arcszőrzet. sokkal kerekebbnek látszana a feje nélküle...
meg kit érdekel, hogy levágott két lányt? :D simán kirándulhatott barátokkal. :D amúgy meg ha egy fiú barátom feltenne magáról egy képet, amin én is rajta vagyok, az lenne a minimum, hogy levág róla és nem mutogat engem is egy közösségi oldalon...
Szerintem sem a külsőddel van baj. Az átlagnál jobban nézel ki, viszont a ruha (vagy inkább azok stílusa) eléggé öregít.
Ha kicsit sportosabb lennél és fiatalosabban öltöznél, nem csak jó hanem szuper lennél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!