Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kaphatnék őszinte véleményeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphatnék őszinte véleményeket? Külsőm miatt nem jönnek-e össze a dolgok a nőkkel! Nem kamu kép, vagy szívatás!

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 14. 15:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sztem nincs gond a megjelenéseddel.

Aki a ruháját cikizi: alanyunk valószínűleg valamilyen túrán vesz részt. Kíváncsi vagyok ki megy oda öltönyben...

2016. júl. 14. 16:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a külsőddel van a gond.
2016. júl. 14. 16:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Azért van ilyen ruhám mert az adott fotón éppen városnézőben voltunk. És amúgy is én inkább konzervatív öltözködés és életmód mellett vagyok (nem kell azt gondolni hogy olyan vagyok mint aki a XVIII-XIX századból jött)
2016. júl. 14. 16:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi gond a külsőddel! Az arcszőrzet külön jó pont! :)
2016. júl. 14. 16:42
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem arcra cuki vagy (a szó férfias értelmében).

A ruhák nagypapásak, ráadásul kövérítenek.

Erdei túrán oké (neccesen) várost nézni nem.

Attól még, hogy a valami jól áll, nem feltétlenül kényelmetlen.

Komolyan. Ezt a pulcsit dobd ki! Nagyon csúnya!

:D

2016. júl. 14. 16:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Bírom amikor valaki ŐSZINTE véleményt kér, de nem tetszik a válasz. Előnytelen a ruha és nagyon régimódi. A konzervatív is lehet igényes. A nadrs is előnytelen. A tested nem tetszik, az arcod sem, de nem vagy csúnya. Nekem nem jössz be, ettől függetlenül nem csúnya. (az engem hidegen hagy hogy két nővel van a képed, az sem érdekelne ha az exedet vágtad volna le. Felnőtt értelmes nőként kérdezem, miért lenne baj ha valakinek női barátai vannak? Valaki írta hogy a nőket zavarja, lehet a tinilányokat igen). Szerintem jobban állna a sportosabb test és másféle borost, ez is jól áll, de kerekíti az arcodat.
2016. júl. 14. 17:13
 17/24 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy. A felsőd nekem sem tetszik, bocsi, de egyébként én az ilyen mackósabb férfiakat kedvelem.
2016. júl. 14. 17:26
 18/24 anonim ***** válasza:

azért túlzás lenne erre azt mondani, hogy igénytelen öltözködés...

nekem nincs bajom a ruháddal, szerintem teljesen normális. fiatal lányok valószínűleg a lazább öltözködést jobban szeretik fiúkon, mint az ilyen stréber stílust. :D nekem tetszik, de azért ez eléggé nem általános.

egyedül a kövérséged zavaró. egyébként egyáltalán nem vagy csúnya.

szerintem az is hülyeség, hogy rossz lenne ez az arcszőrzet. sokkal kerekebbnek látszana a feje nélküle...

meg kit érdekel, hogy levágott két lányt? :D simán kirándulhatott barátokkal. :D amúgy meg ha egy fiú barátom feltenne magáról egy képet, amin én is rajta vagyok, az lenne a minimum, hogy levág róla és nem mutogat engem is egy közösségi oldalon...

2016. júl. 14. 17:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a külsőddel van baj. Az átlagnál jobban nézel ki, viszont a ruha (vagy inkább azok stílusa) eléggé öregít.

Ha kicsit sportosabb lennél és fiatalosabban öltöznél, nem csak jó hanem szuper lennél ;)

2016. júl. 14. 17:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Jóllakott napközis fejed van. Ha kicsit mozognál, mindjárt férfiasabb lenne a megjelenésed, nem pedig olyan, mint egy óvodásé. De nem vagy csúnya, csak nem férfias a kisugárzásod.
2016. júl. 14. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!