Ez most valami szívatás, kamu akar lenni vagy tényleg adtak ki a Win Xp-hez 4. Szervízcsomagot?
2014. máj. 4. 23:54
1/6 anonim válasza:
Gondolom, két centivel lentebb a leírás mezőt elolvasni már nagy feladat lenne...
2/6 anonim válasza:
Ha elolvastad volna a leírást, akkor tudnád, hogy az "sp4" az eddigi összes frissítést jelenti az ő esetükben. Mellesleg kerüld az ilyen buherált dolgokat.
3/6 A kérdező kommentje:
el olvastam, de igaz nem úgy kérdeztem de arra lettem volna kíváncsi hogy ez hivatalos microsoft által kiadott telepítő vagy valami kisebb cég, esetleg néhány szabadúszó vagy amatőr fogta és csinált egy ilyen telepítőt?....
2014. máj. 5. 00:04
4/6 anonim válasza:
Ezt pár kocka csinálta. Gondolkozz már, ha az M$ csinálta volna, fönn lenne a hivatalos oldalukon.
5/6 anonim válasza:
Ez csak az eddigi frissítések egyben,így könnyebb lehet felpakolni azoknak akiknek nincs fent.
6/6 anonim válasza:
Ilyenekre inkább dw-n keress, mégiscsak több komoly arc bízik benne. (nem engedi kiírni, de dirtyvel kezdődik és windows-szal végződik .hu fődomain alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!