Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit vagy csak szivat?
Figyelt kérdés
Van egy srác (18), aki reggelente, mikor egy buszon megyünk, és egy megállóban szállunk le/fel, akkor sosem köszön. Viszont amikor valami buli van, akkor folyamatosan felkér táncolni, ha szerelmes szám van, akkor elkezd "nekem" énekelni, felém mutogatni. Bátyám jó haverja. Múltkor is elmentünk a házuk előtt, épp egyik haverjával "buliztak" (ittak), és akkor is utánam kiabált, hogy én vagyok az "álomnő", és küldte a haverját, hogy jöjjek már össze vele. De reggelente, meg délután sem köszön a buszon, szinte rám se néz... Ez most micsoda?? Nem értem.. :S Előre is köszönöm a normális válaszokat. 17L2012. aug. 23. 14:50
1/3 anonim válasza:
bocs az őszinteségért: de szerintem nem vagy valami szép csaj (vagy csak szerinte nem) és csak szivat...
2/3 anonim válasza:
"és küldte a haverját, hogy jöjjek már össze vele"
Már csak ebből is kiderül, hogy egy puhapöts, akinek csak a haverjai előtt nagy a szája, de egyébként pipogya alak.
3/3 Fülünyúl válasza:
Ez egy hülye. :) Mást erre nem lehet mondani. Vagy a buliban túl részeg, ezért józanul már nem ismer fel, ez esetben kerüld mert alkoholista. Vagy nem tudja mit akar tőled, akar-e vagy sem, ez esetben ne őrlődj, mert töketlen pasi. Mindenesetre nem vall normális érzésekre amit művel veled, hogy táncol veled bulin, majd napközben még sziát sem ereszt meg feléd. Szerintem egy legyintéssel tedd túl magad rajta és nézz körül más, normális pasik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!