Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, hogy zavar, hogy népszerűbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy zavar, hogy népszerűbb?

Figyelt kérdés
A barátommal két éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Ő elég népszerű, és sok barátja van, és többször is bulizik nélkülem. Mindig azt érzem, hogy nekem nincs életem, rendes barátaim, programom nélküle, bezzeg neki van. És ezt legbelül cikinek érzem. Nem akarok féltékenykedni, de bánt, hogy én nem mehetek ezekbe a bulikba például. Járt már valaki hasonló cipőben?
2019. jún. 19. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Már miért ne mehetnél ezekbe a bulikba? Mármint nem kell folyton egymás nyakában lenni de az nem normális szerintem, hogy be se vagy mutatva és alig visz magával amikor a barátaival van.

Férfi barátságokról meg annyit, hogy annál felszínesebb dolgot soha nem fogsz látni. Folyamatosan szidják meg savazzák egymást a hátuk mögött, a társaság felét nem is szeretik. Soha nem láttam még olyan nagyobb férfi baráti csapatot ahol ne nézett volna le mindenki mindenkit és ne ment volna a folyamatos savazás. Akinek sok barátja van annak nincs egy se.

2019. jún. 19. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De mièrt nem mehetsz vele bulizni?
2019. jún. 20. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne mehetnél vele? Amúgy én meg ilyen barátnőnek jobban örülnék mint bulizósnak. Voltak már és🤮🤮🤮🤮🤮
2019. jún. 20. 08:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából az egy összeszokott, zárt társaság, és elég exkluzív... a többi srác barátnője sem mehet mondjuk. Nem is az a baj, hogy nem tölt velem időt a párom, hanem hogy olyan mintha így én nem lennék a teljes életr része, mert vab amiből teljesen ki vagyok zárva. Nekem az lenne a normális ha közösen építenénk ki egy barátitársaságot. Egyébként 25 évesek vagyunk, és mivel terveznék már a jövőre, aggaszt ez.
2019. jún. 20. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elütésekért
2019. jún. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!