Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar kedves Nők, és dagadnak érzitek magatokat, még ha nem is vagytok azok, ha a párotok vékonyabb testalkatú, mint ti, esetleg alacsonyabb is nálatok?
A testképem a páromtól független.
Szeretem ugyan a nagyobb darab pasikat, mert biztonságbam érzem magam mellettük.
N
Nem szeretem, ha a nőm nagyobb nálam.
32/f
Nem vagyok kis darab, (80kg) eddig mindig magasabb ès nagyobb darab pasijaim voltak. Tetszett, hogy törèkenynek ès nőiesnek èrzem nagam mellettük.
Most oda vagyok egy nálam picit alacsonyabb ès kb 15 kg-al könnyebb fèrfièrt .....,
30N
:D
Nem. Rendben van az önképem. Vékony, sportos, enyhén izmos vagyok. Páromnak az alkaja szálkásan izmos, vékony. Tőlem meg magasabb.
Igen, túl nagy darabnak éreznèm magam, de csak a magasság miatt.
Sosem jönnék össze még pár cm-vel magasabb férfival sem, nemhogy egymagassal vagy alacsonyabbal.Ha valamivel vékonyabb, az sem zavar, csak minimum 10cm-vel magasabb legyen.
Én pl nagyon homokóra alkat vagyok, a combom vastagabb a pároménál, de volt, hogy viccből rá akartam adni egy ruhámat és nem tudta fölhúzni, mert a derekam meg sokkal vékonyabb az övénél. Szóval nem, nem érzem magam kövérnek, csak tudom, hogy egy női és egy féri test más arányokkal rendelkezik.
Viszont alacsonyabb barátot nem akarnék, pár cmvel legalább legyen magasabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!