Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani, ha valami zavar?
Minden ismerkedés elején nyilván van olyasmi a másikban, ami esetleg zavar, vagy csinálhat olyasmit, ami nem tetszik. De én ezeket sosem merem elmondani, csak magamba folytom és inkább továbblépek a következőre, félek a konfliktustól. De tudom, hogy egy kapcsolatban meg kéne beszélni a problémákat, mégsem megy. Mit tehetnék?
23L
Hát... Ezt magadban döntsd el, hogy tudod-e tolerálni, mert teljesen megváltoztatni nem lehet.
A baj az, hogy már most vannak ilyenek... Ez így rossz indítás, persze a legjobb az lenne ha nem zavarna, de így... Hiába mondod ki, hacsak nem nagyon erős személyiség a másik, akkor a dolog maradni fog.
És én is mindig kiszúrok ilyesmiket, és emiatt nem is lehet senkim, mert nagyon sok dolog eleve kizáró ok pl. kutya, erős dohányzás, irracionálisan szoros kapcsolat az anyjával, idegbeteg le nem zárt ex, saját gyerek stb.
Igazából én sem, ez is egy gond.
Viszont a konfliktuskerülést megértem, én is érintett vagyok, igaz én azt mondom "nem számít" holott de, csak azért, mert ha aztmondom "számít" abból max vita lesz és marad minden ahogy volt, mert a legtöbb ember nem változik olyan nagyot, maximum trauma hatására. Meg ottvan a "minek elrontani egy ilyen szép délutánt ezzel"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!