Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, ha a párom nem fogadja el a hobbimat?
A párom és köztem 11 év korkülönbség van. Lehet ebből adódik ez a helyzet, de végre megtaláltam azt, ami érdekel, így 33 éves férfiként eljutottam oda, hogy egyre többet foglalkozom a politikával.
Nagyon fontosnak tartom, hogy minden nap olvassunk róla, hiszen ez mindig egy aktuális dolog. Igen is fontos az életünkben. Ezt tartom a hobbimnak, az érdeklődési körömnek, ami az egész életemen át végigkísérhet.
A párom szerint túl sokat foglalkozom vele és ő nagyon hallani se akar róla. Azt mondja, hogy ő vele ne beszélgessek erről, mert a teljesen más nézeteink miatt nem tudunk róla, mert mindig összeveszünk, ezért inkább kerüljük a témát.
Illetve szerinte nem egészséges állandóan ezekről olvasni órákat és elég szomorúnak tartja, hogy én szerintem ez egy hobbi.
Néha úgyis fogalmaz, hogy úgy viselkedem, mintha szektában lennék, mert politikai személyiség a példaképem. Nem gondolom, hogy ez akkora nagy hátrány lenne, szerintem nincs ezzel semmi baj, szerinte van.
Engedd el a lányt nekem volt politika imádó nőm semmit se ért, ne fogd vissza a párodat azzal hogy leragadsz egy taskon
O továbblép te maradsz.
A politika a rendes embert is kifordítja Önmagából, főleg ebben az országban.
Férfiként teljesen megértem a csajod, mivel én is foglalkozok a politikával, de nálunk ez tabu téma.
Én nőként szeretek politizálni, érdekel a reális oldala a politikának, szívesen beszélgetek róla azzal, AKIT ÉRDEKEL.
A férjemet nem érdekli, nyomatékosan megkért, hogy ne politizáljak neki. Tiszteletben tartom. Ő se sorolja nekem végeláthatatlanul az autó- és villamossági dolgok menetét, mert tiszteletben tartja, hogy engem nem érdekel. Ettől független van sok közös bennünk, és szerintem egy kapcsolatban enm az számít, hogy mindent elfogadj ami a másikat érdekli, meg lehet mindent normálisan beszélni.
Ha a párodat nem érdekli a politika, tartsd tiszteletben, téged sem érdekelnek gondolom a sminkek és a fodrászat (vagy mittudomén miket szeret a párod...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!