Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a Párom családja nem fogadja el a meglévő gyermekem?
És most jobb, ha viszed oda a gyereket és őt bántják? Nem!
Anyja tudja, elfogadta, bőven elég!
Az a fontos,hogy a párod elfogadjon. Persze, szeretnéd ha a család is elfogadná a kislányodat, de ha ez nem sikerül, ne küzdj érte. Az idő lehet,hogy Neked dolgozik ebben,de arra ügyelj,hogy soe kerüljetek olyan helyzetbe ami a lányod számára megalázó, sértő lehetne, pl. egy személyes találkozás.
Pontosan tudom miről beszélsz, én is hasonló helyzetben voltam, bár nálunk nem a gyerekemet, egyszerűen magát a kapcsolatunkat nem fogadták el. Egy ideig igyekeztem ezért tenni, aztán feladtam és emelt fővel élem az életemet.
A családi ünnepek valóban gondot okoznak így, de keressetek közösen valami megoldást. A párodnak kellene legtöbbet, és Ő is tudna a legtöbbet tenni azért,hogy ez esetleg változzon.
Gyerekkel nem könnyű társat találni, olyat, aki elfogadja. nálatok ez működik, tehát próbáljatok valami megoldást találni a családi háttérre.
Többen mondják,hogy ne foglalkozz velük, de ez nem egyszerű. Mondjuk karácsonykor,esküvőn, temetésen, névnapon, ballagáskor stb., amikor a pasi hazamegy a családhoz, Te pedig otthon maradsz a gyerekkel. Ezt az tudja csak aki volt már hasonló helyzetben, nem mindenki tudja lelkizés nélkül kezelni.
Szia!! Voltam ilyesmi helyzetben ,de èn vtam a pasi. Exemnek volt egy tündéri de picit neveletlen 4 èves kislánya, imádtuk egymást az exemnél is jobban szerettem(tudom hiba volt) .
A gyerek annyira volt áldás nekem mint átok. Volt barátnőm kèsői nagyon nem akart gyerek volt. Nővère fia és ő egy idősek. El is akarták passzolni a nővérènek. Ő ellenben 17 èvesen szűlt. Ja exem apja nagyimnak udvarolt anno 100 ève(55-60).
Exem anyukája nagyon furcsán viselkedett velem (règimódian) mèg meg se komolyodott a kapcsat amikor már anyukámnak a vélemènyére volt kîváncsi arról hogy mit szól a gyerekhez. Nem hitte el,hogy itthon elmondtam el kellett menni náluk a szüleimnek.Szóval ex anyósom részéről állandó volt a nyomás a gyerek elfogadtatására! Anyukám az anyai nagymamám anya huga felőli unokatesomék elfogadták. Anyukámmal(tanìtónèni) barátkozott a gyerek
Apa annyira nem volt oda a gyerekèrt, nem tudtak barátkozni.
Apa nagyim szigorú erkölcsös asszony.
Történt 3 èvvel korábban a szép tanúlt unokahúgom (apa részéről) terhes lett a nagy bejelentèsre vagy elveteti vagy viszlát a válasz...
Az egèsz apa felőli rokonság bagyimmal az èlen azt hangoztatta, hogy apa kell a gyereknek apa kell a gyereknek! Ìgy két tűz közè kerűltek velem mert, ha rám beszólnak akkor az unokatesómnak is...
+Na igen mèg nem komolyodott a kapcsolatunk addig nem akartam elmondani, gátlásos kamasz voltam nehezen tudtam itthon nagy bejelentéseket tenni.
Ellenben sok haverom laza menő kamasz vt , számomra csúnyán is szólt a szüleihez de a szülők nem tudtak nem is próbáltak nekik parancsolni. Mèg nekem 30 èvesen is beleokiskodnak az autó es ház vásárlásba addig amìg a jót eladják előlem! Na 3-4 ilyen haverom is kisgyereket kapotta parja mellé , kérdeztem őket hogy mondtàk el otthon?Kinevettek hogy miért kell ügyet csinálni belőle.
Zusammen: ha egy pasit mint engem anyja nagyanyja befolyásol akkor nehéz az ügy akit meg tisztelnek nem szólnak az életébe az kivìvja nektek a tiszteletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!