Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a Párom családja nem fogadja el a meglévő gyermekem?
"Próbáltam Vele erről beszélni de mindig csak annyi a válasza, hogy ő szeret mindkettőnket és elfogad a családját meg ismeri és tudja milyen nézeteik vannak épp ezért jobb ez így... De azért bennem ez mégis egy tüske. Sajnálnám ha emiatt véget érne mert a lányom is nagyon szereti Őt és nagyon jól kijönnek."
Hát, b+... ha te ez miatt szakításon gondolkodsz, már ne is haragudjál, de akkora tré vagy...
Ha a párod szereti a csöppséget akkor miért problémázol? Egyszerűen nem veszel részt a családi összeröffenéseken a lánykával és ennyi. Ettől ti hárman még lehettek együtt egy boldog család.
Nem kell, hogy elfogadják őt, sőt, még téged sem kell. Az ilyesmit nem lehet kikényszeríteni senkiből.
Engem az sem érdekelt volna, ha anyósom nem fogad el menyének. A fiával vagyok, nem vele, és ennyi. Nálunk nem is anyós probléma volt, hanem az egyik sógornőm, kezdettől fogva ellenszenves vagyok neki (nem kérdeztem miért, de nem is érdekel), még csak nem is köszönt amikor bemutattak minket egymásnak. Egyszer még azt is közölte, amikor kb 1,5 hónapja voltunk együtt, hogy a mi kapcsolatunk az öccsével nem fog sokáig tartani. (bár senki nem kérdezte a véleményét). :) Engem őszintén szólva hidegen hagy. Ha utál teljesen ismeretlenül, had tegye, ha ettől boldogabb.... Nem izgat. Évek óta nem is láttam, mert ő, a férje, meg a korábbi kapcsolatából származó gyereke a nagymamájuknál laknak egy lakásban. Mi meg csak anyósomékhoz járunk át szentestézni.
Ilyen hülyeség miatt ne dobj el egy egyébként jó kapcsolatot. Ha a párod kiáll értetek, és közli a családjával, hogy csak mert ők nem kedvelnek téged, és vagy a gyereket, ettől ő még téged választott és szeret, sőt, a kicsit is, akkor semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!