Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadja végre el ezt a helyzetet? 20/L
A mostani barátommal 7 hónapja vagyunk együtt és a volt barátom teljesen rá van szállva erre a témára. Folyton letámad, hogy az a srác - az ő szavaival élve - egy nagyképű szépfiú, semmire nem jó.
Mindezeket úgy mondta, hogy soha életében nem beszélt vele, csupán látott rólunk pár képet.
Mint kiderült, valamelyik nap elkezdett beszélni a barátommal, olyanokat vágott hozzá, hogy biztos ki fog használni, tudja, hogy csak azért van velem, ne hülyítsen, amúgyis tapadnak rá a lányok, miért pont engem választott volna, ennek semmi értelme, megnézi hogyan fogja majd szétdolgozni magát a családjáért, mert ki nem nézné belőle. Barátom konkrétan kijelentette, hogy ő szóra sem méltatta, csak kiröhögte és ráhagyta.
Most komolyan, miért viselkedik így egy elvileg felnőtt ember? Azt hittem ez a viselkedés max csak tizenéveseknél fordul elő..
Nem értem, minek állsz egyáltalán szóba az exeddel, amikor még nyilván nem lépett túl és csak próbálja fúrni az új kapcsolatod? Egyáltalán kit érdekel a vélemyénye? Minek beszélsz vele, ha így áll hozzád és az életedhez? Ha normális lenne és elfogadná a helyzetet, akkor oké, de ebben a helyzetben minek??
Te is úgy viselkedsz, mint egy tini ebben a helyzetben. Nőj fel szépen és mondd meg neki, hogy marhára nem vagy kíváncsi az áskálódásaira, ha még egyszer kommentel, akkor eltávolítod az életedből, aztán tartsd is magad hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!