Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazastarsi vitak a hazimunka miatt: melyikunk hibaja?
Egyértelműen túl hisztis a nejed.
Ülj le vele megbeszélni ezt, hogy neked nagyon fáj, ha úgy jössz haza, hogy kiabál veled. Őszintén egy ing vagy egy másik termék hazahozatala nem indok arra, hogy a párunknak essünk.
Egyébként szex mennyire van?
Látom nem mai a kérdés...
Van egy frusztrált, sikertelen lusta feleséged, aki az "egészségi " állapotára fog mindent
Közben még téged is halálra b@szt@t,gallér,meg tökömtudja mondvacsinált dolgok miatt...
mert nehogy már te különbnek érezd magad nála.
Bár nem kapcsolódik a kérdéshez..gondolom szex se nagyon van.
Az ilyen nők szoktak nagy kegyesen lefeküdni kb félévente a párjukkal ,aztán nem értik miért lép le mellőlük az ember.
Hát mert semmi pozitívumot nem tud beletenni a kapcsolatba. Amit mégis, azt egyből tönkre is vágja a viselkedésével.
A környezetemben van 3 ilyen házasság....
Eleinte sajnáltam a fickókat. Aztán rájöttem, hogy ezek -tökre megérdemlik egymást.
Nem sértésnek szántam a megérdemlitek egymást...
Talán kicsit érezteti veled, hogy a helyzet a te hibád is.
Ennyire nem szabad hagyni hogy egy ember a másik fejére nőljön ,ez a része a te hibád.
Jó dolog a háztartási munka megosztása...de nem úgy ahogy nálatok működik.
Szimplán kihasznál és még bűntudatot is kelt.
Azt kell eldönteni, hogy akarsz e javítani rajta, akkor hosszú út lesz és kemény munka mindkettőtöknek.
Nőként irom hogy ezt 8 óra munka mellett simán megcsinalom. A párom főzni szokott, en a többit, én nem is szeretném ha takarítana. Megcsinálja a javítasokat még (mindig van vmi), kerti munka.
Nekem gáz ha vki egész nap otthon van es nem végez estére se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!