Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazastarsi vitak a hazimunka miatt: melyikunk hibaja?
Szia, én nő vagyok, ne haragudj, hogy ezt írom, de a feleséged kicsit túljátsza az eszét. Te azért dolgozol annyit, hogy neki ne kelljen, és teljes mértékben a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon. Ha azt szeretné, hogy te besegíts a háztartásba, akkor ő cserébe segítsen be a kenyérkeresésbe, tehát húzzon el állandó munkára, akár négy órásba pl call centerbe, ott ülni kell és telefonálni. Vagy egy drogériába is elmehet, a pénztárba. Érdekekne, ő mitől ingerült.. A gyerekek suliban vannak, jó esetben négyig, egészen addig a saját tempójában úgy csinál mindent, ahogy akar, akkor pihen meg, amikor akar, nem kell senkihez alkalmazkodnia, nincs főnöke se munkatársai... Szóval tényleg nem értem a problémáját. Neki ez a munkája : gyerekek, háztartás. Ráadásul ebből ő nem hoz haza pénzt. Ő neked miben segít a munkáddal kapcsolatban? Gondolom semmiben, vagyis tudna, elég sok mindenen : nyugodt békés légkört, otthont teremt, amiben megpihenhetnél. Az étel, tiszta lakás, tiszta ruha is fontos, ettől család a család, mindenki kiveszi a SAJÁT MAGA RÉSZÉT. Együtt alkot a férfi és nő egy közösséget, kiegészítve egymást.
A feleséged nagyon rossz útra tévedt...
te tartod el... az lenne a minimum, h. nem hisztizik ennyit.
én is amellett vok, h. a házimelót meg kell osztani, de ha ő álló nap semmi mást nem csinál, akkor elvárható legyen, h. ne szemétkedjen.
nemtom hogy bírod...
#15: megfigyelésem szerint pótcselekvés... senki nem szereti azt érezni, hogy ő otthon lébecol, így aztán ezek az emberek valahogy "generálják" otthon a házimunkát, valahogy úgy, ahogy a Kérdező is írja, hogy csak egyféleképpen jó, vagy pl ismerek olyat, aki kétszer mosogat el mindent egymás után... ezek mind olyanok, akik otthon maradtak háziasszonynak, de már nincsenek otthon kicsi gyerekek, akikkel foglalkozni kellene. Senki sem szereti magát haszontalannak érezni.
Tényleg a munka lenne a megoldás, mert akkor hasznosnak érezné magát a feleséged, kiélné magát a melóban, és otthon mehetne a minimálprogram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!