Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a férjemnek?
Akkor most te olvass egy kicsit, mert már leírtam, szerintem nem is egyszer: nem oké a stílusa, de igaza van. Ismétlem: IGAZA VAN. És ez volt a kérdés is. Te csak személyeskedni akartál, ezért mivel nem tetszett hogy az igazat mondtam, rám húztad hogy a viselkedését helyeseltem, holott erről szó sem volt. Szóval nem, még mindig nem rólam beszélgetünk.
Válni kell ha ennyire nem egyezik az ízlés, mert változni egyik sem fog. Marják egymást, ha erre vágynak.
Az meg megint legyen az ő dolguk, hogy ki kinek meddig tetszett.
51: mert te még nem távolodtál el senkitől? Hadd legyen már hozzá joga szerencsétlen embernek is. Valószínűleg nem csak ez az oka.
Nem biztatni kell a kérdezőt, hanem felnyitni a szemét. A férje meg nem azért kötsög, mert nem tetszik neki az asszony. Ez legyen már az ő dolga... A bántó stílus miatt kötsög, de ez itt már a legkevesebb.
Meg mindig nem igazan ertem mi a szemelyeskedes abban, hogy szerinted ertheto, ha valaki megalazza a parjat, es en ezt nem helyeslem. Es elarul sok dgot rolad es hogy hogy allsz az emberekhez.
Azt senki nem tagadta hogy a kerdezo tulsulyos. Viszont azt, hogy a ferjenek igaza van ebben az esetben nem csak a tulsulyra kell erteni, hanem a kozles modjara, es egyaltalan arra, hogy nem kotom ossze olyan emberrel az eletem, aki nemem em megfelelo, es ezert folyamatosan meg fogom alazni es lerantani a sarba az onbecsuleset.
Abban igaza van a ferjenek hogy tulsulyos, fogynia kene. De abban nincs igaza, hogy a kapcsolatuk alatt most kezdi el ezt szajkozni, es ilyen modon, es nem, marhara nem ertheto meg. Mert egy bunko tajparaszt. Ha nem akart tulsulyos not minek vett egyet felesegul?
De, távolodtam. De nem logikus olyan dologra fogni az eltávolodást, ami már azelőtt is létezett.
Az én exem is kövér volt (férfiként), sőt, a kapcsolatunk elején még nem, időközben hízott el.
De nem erre fogtam, hogy ott hagytam, más volt a háttérben...
Azért kezd el ezen rugózni ennyi idő után, mert már nem szereti a feleségét. Sem szerelem, sem szeretet, sem vonzalom nincs a férjben a felesége felé. Ezt így kommunikálja a kérdező felé,mert őszintén nem meri bevallani.Azt sem tartom kizártnak, hogy már az utódot is megtalálta, tehát más nőre vágyik.Ebben az esetben lefogyhat a kérdező akár 50 kilóra is, a helyzeten ez már nem fog változtatni. Mint nő, számára megszünt létezni.
Én nem sza.rakodnék ennyit kérdező, mint te. Ajtót kinyitom neki, azt' mehet a francba keresni magának olyat, aki tetszik neki. Én meg élem tovább az életem nélküle felszabadultan, hogy ettől is megszabadultam. Nem kell mindenáron házasnak maradni minden jött-ment bunkó fas.szal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!