Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a férjemnek?
Tényleg nem kamu, miért provokálnék?
Talán csak kényelem, megszokás, félelem a váltástól.
23-mas: Persze, mert te nem ismered a bántalmazást, nem érted a lényegét, ezért egyből kamu az egész. Lóf@ß-t.
Akik pedig azt óbégatják, hogy olyan nincs, hogy ne tudj lefogyni: igenis van. Közeli hozzátartozóm úgy tud max. 3 kilót fogyni, ha minden nap kondiba jár, és kőkeményen paleózik hónapokig. Senki nem hitt neki, évekig mindenki megalázta azzal, hogy tuti degeszre tömi magát titokban, aztán kiderült, hogy a pajzsmirigye kb. 10%-ára csökkent a normális méretnek, mert folyamatosan félrekezelték a hormonpótló gyógyszerekkel. Ciklusa nincs, csak egy éven 1-2-szer, gyereke nem lehet, vagy ha lesz is, az orvosok szerint tuti fogyatékosan fog születni.
Kérdező: Az egész dinamikának meg kell változnia, ami köztetek van, mert a férjed bántalmaz. Nem csak kézzel lehet verni, hanem szavakkal is. Menjetek el terápiára, ha erre nem vevő, akkor én a helyedben elválnék, mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb, te pedig össze fogsz roppanni a sok stressztől, amit neked okoz. A gyerekednek is egy mentálisan ép anyára van szüksége, nem egy idegroncsra. Ha pedig tényleg saját magadért akarsz változtatni a súlyodon, kezdd azzal, hogy elmész egy endokrinológushoz.
Utolso legyszi ha semmi epitot nem tudsz irni ne eld ki itt bocsikba csomagolva a masoknak beszologatasi hajlamod. Az meg kb nevetseges h 70 kilos ferfi nem kis darab hacsak nem 160 centi. Szoval legyszi mashol oszd az eszt, amid nincs:D
Meg ha szerinted ertheto hogy valakit megalaz a parja ugy hogy raadasul akkor is ilyen volt mikor elvette, azert kulon gratulalok. Jo ember lehetsz
Á, ne vesszetek össze. Az én férjem 67 kiló 173 centihez és vékony.
Hogyan lehet az önbizalmam helyre rakni, ha ekkora maradok? Ha nem sikerül lefogynom?
Egyébként tényleg nem zabálok. Napi 3-4x eszek, de akkor sem zsírosat, meg szénhidrát bombát. Van, mikor eszek sütit, vagy csokit, de nem egy egész tortát, vagy egy tábla csokit.
Most esküvőn voltunk. Volt pörkölt, amit meg szerettem volna kóstolni. Kértem a férjemet, szedjen nekem galuskát. Erre odaszedett kb 15 galuskát, hogy ennyi neked bőven elég lesz. Rajtunk kívül ültek ott még tízen, inkább fel sem néztem, úgy szégyelltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!