Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyre kevesebbet vagyunk kettesben?
Mindig eljön a tavasz, amikor a kinti munkák is lefoglalják a páromat. A munkahely, a segítség otthok és a saját otthoni dolgai annyira lefoglalják, hogy rám már nem marad ideje. Mondtam már neki, de nem válozott semmit.
Nekem hiányoznak a kettesben töltött napok, esték. Arra sem emlékezem, hogy mikor voltunk csak kettesben. Az is bánt, hogy ő nem mutatja ki, hogy ez őt is bántaná, hogy keveset vagyunk együtt.
Másik dolog, azt akarják a családjával együtt, hogy ami nekik a legfontosabb, az nekem is legyen az. Kirándulni szeretnének a rokonokkal, én viszont nem szeretnék elmenni velük, nekem is van családom. Ha meg megmondom, hogy nem akarok menni, párom megharagszik. Most mit csináljak vele?
Én 22/n, párom 24/f.
Ezt ismerem. ÉN volt, hogy azért, hogy páromnak kedvezzem, egyszer-kétszer elmentem, a többit meg mindig visszautasítottam. Anyós értett belőle, mondjuk szerencsére akkoriban lett másik fiának is végre tartós kapcsolata, az a lány meg hagyta ezt, így rólam, rólunk leszálllt, és a másik párost hálózta be. Szerencsém volt, de illemből egy-kettőt elmentem velük, másik ötöt meg dobbantottam. Volt sértődés, ezt nem tudtam kikerülni.
Fiatal vagy még ha nem felel meg ennyire ez a kapcsolat, és kéred, és nem változtat, szakíts. Még most tedd meg, később még nehezebb lesz. Olyan kapcsolatban maradj meg, amiben boldog vagy tavasszal, nyáron és télen is.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!