Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim megbolondult amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megbolondult amióta kevesebbet találkozom vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista lány vagyok, vizsgaidőszakkal a nyakamon még mindig.

Volt, hogy egy héten csak kétszer találkoztam a pasimmal, mert tanultam, neki meg nem volt jó a többi nap.

Akárhányszor nem megyek át, MINDEN NAP eljátszuk, hogy én mekkora egy szemét vagyok hogy én őt nem szeretem és nem megyek át. Mostmár gyomorgörcsöm van.

Múlt héten elég keveset voltunk együtt, ezen a héten pedig nekem nem jó a kedd, neki pedig a hétfő és a szerda, és ezért velem akadt ki, hogy mi az hogy nekem nem jó a kedd és hogy én őt nem szeretem.

Szombat este már olyan durván összevesztünk, hogy konkrétan nem szólt hozzám. 40 percre lakunk egymástól, de én náluk nem érzem jól magam, nem tudom megindokolni, miért. Hozzánk meg nem jöhet mert az alkoholista anyámmal élek még sajnos és emiatt itt neki nem jó.

Ő hétfőtől péntekig dolgozik, olyan 18-ra ér haza minden nap, és reggel 5:30-kor kel.

Általában heti 3-4x szoktam ott aludni, inkább 3x, illetve a péntek délutánt és a szombatot meg a vasárnap kora délutánig az időt együtt töltjük. Plusz ha hétköznap átmegyek egy napot.

ha felajánlom neki, hogy 18-kor bemegyek elé, és menjünk be valahova enni egyet, az nem jó, neki csak az jó ha ott alszom vele.Ha nem vagyok hajlandó ottaludni, kiakad.

Nekem nagyon hiányzik, és vele akarok lenni, de a vizsga ugyanolyan fontos, meg az egyetem. Csütörtök van egy vizsgám még és jövő hét hétfőn, és nem érti meg. Minden telefonhívás azzal telik hogy én átmegyek-e aznap vagy sem és ha nem a válaszom akkor megsértődik és onnantól kezdve nem lehet normálisan beszélgetni aznap.

2019. jan. 21. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Mondd neki ezt:

"Te vagy az aki nem szeretsz engem, mert csak a saját komfortérzeteddel vagy elfoglalva, ugyanis ha szeretnél akkor figyelembe vennéd, hogy a jövőmért dolgozok és rengeteg munkám van ebben a dologban, és az életem további kimenetele múlik a vizsgáimon.De téged nem érdekel, hogy én hogyan érzem magam és mi lesz velem, csak az érdekel, hogy te figyelmet kapj és rendelkezésedre álljak.Tehát te nem szeretsz engem, és még van merszed engem vádolni."

Ezt tudatosítsd magadban is.

2019. jan. 21. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Igazâból nem azért találkoztok keveset mert vizsgaidőszak van,hanem mert Te nem szeretsz nála lenni,ő meg nálatok.A többi csak kifogás.Arról már ne.is beszéljünk,hogy a barátod miért nem akar elmenni veled sehova,csak aludni hajlandó?Már ha jól értettem.
2019. jan. 21. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szakíts, minél hamarabb :) komolyan... amikor valaki a másikat vádolja, hogy nincsen rá ideje de ő éppen úgy nem igyekszik, ott annak a fejével baj van... mármint így kezdenek kijönni a szemelyiségzavarok pár hónap után...
2019. jan. 21. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt olyan barátnőm, hogy állandóan azzal vádolt, hogy én nem érek és nem szervezek közös programokat.

Állandóan próbálkoztam, 90%-ban azzal jött, hogy nem ér rá, mert otthon kell segíteni, nem ér rá mert tanul, nem ér rá mert barátnőjével van. És a végén még én voltam a szemét, mert nem szervezek semmit.

30F

2019. jan. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!