Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este meg akart verni a párom. Miért történik ez?
Pár héttel ezelőtt hozzám vágott egy fesüt. Utána részegen jött haza. Elaludt, nemsokkal később felkelt és lepisilte a gyerekem játékát az erkélyablak előtt. Akkor is nagyon csúnyán beszélt velem, h húzzal befelé, talarodjak innen, mert ő fáradt. Csak azért néztem rá, mert azt gondoltam hány.
Most tegnap este, megint elaludt a tvn, kimentem és be szerettem volna hívni magam mellé. Fogalmam sincs mit tettem rosszul de alpárian beszélt velem,. Erre a kislányom is felkelt(nem az ő gyereke). Kussoljunk el, takarodjunk innen az anyámba, különben megver. Ezt elmondta nagyon sokszor. Rám is emelte a kezét, csak sikerült magam elhúzni tőle. A lányom mondta, h ne bántsd anyát.
Tudom, h el kell költöznünk. Szerencsére szüleim bármikor szívesen fogadnak. Ebbe nem fog felnőni a lányom.
Két éve vagyunk együtt, mindig is viharos volt a kapcsolatunk. De ilyet még soha nem tett. Mi lett vele? Miért érdemlem ezt. Velem még soha egy férfi nem viselkedett így.
Köszönöm szépen
Köszönöm mindenkinek a segítségét.
Reggel már bánt mindent, jóvá akarja tenni és bizonygatja szavakkal h szeret. De tudom h ez csak ideig óráig tart. Sajnálom h mi is idáig jutottunk :(
Így van. Csak ideig óráig fog tartani. Szerencsére, nekem nem volt gyerek, így könnyebb volt.
A verések után előfordult hogy hozott virágot, nem mondott semmit, nem kér bocsánatot, végül már mindig én voltam a hibás, én tehettem róla, hogy összevert.
Nagyon várom már, hogy megszabaduljak tőle. Nekem nincs hova mennem, ezért vagyok még itt, ma reggel is ordított velem,Fenyegetett, mert ő akarja megmondani, hogy nekem mi lehet a véleményem, és mit mondhatok az ő szavaira. Ha nem tetszik, amit mondok, jön a terror.
Hívd fel a gyereked apját, hogy azonnal menekítse ki tőletek a gyerekét! RÖGTÖN VIGYE EL ONNAN! Bár gondolom foggal-körömmel harcoltál szerencsétlenért, és akkor is ragaszkodtál hozzá, ha az apukánál jobb helye lenne.
Csak gratulálni tudok a magyar bíróságok munkájához...
Hogy te mit csinálsz, az a kutyát nem érdekli.
Sohasem szégyen segítséget kérni, sohasem szabad az agressziót bármilyen formában eltűrni. Nem lennének bántalmazott kapcsolatok, ha a nők/férfiak az első alkalomnál lépnének.
Költözz el azonnal, jön majd a virágcsokor, könyörgés, akár sírás. Nem kell hinni neki. Kutyából nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!