Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt vettem észre, hogy itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy itt a GYIK-en írogató lányoknak óriási elvárásai vannak a férfiakkal szemben, szinte lehetetlen nekik megfelelni. Ugyanakkor ezt élőben nem tapasztalom, könnyebb a csajozás. Miért?

Figyelt kérdés

A legkisebb problémákra is azt írják, hogy ők nem fogadnák el, olyan, mintha Mr. Tökéletest keresnék. Bár természetesen élőben is akadnak ilyen jómadarak, de ott az esetek többségében azért nagyobb a tolarencia.

Élőben azt tapasztalom, hogy a nők nem borulnak ki a kisebb játszmák miatt, vagy azért, mert egy férfi nem tartja mindenben ugyanolyan jónak a nőket, mint a férfiakat. Nem akadnak ki azon sem, ha egy pasi a múltban megdugott egy rakás nőt, itt az is kizáró ok, ha valakinek sok nője volt.

Azt hiszem, hogy hálásak lehetünk azért, hogy a női társadalmat - többségében - nem olyan nők alkotják, akik ide írogatnak. A naiv pasikat viszont akik az itteni nők válaszokat isszák, és tőlük kérnek segítséget, sajnálom. Mert kialakul bennük olyan kép, hogy az itteniekhez hasonlóak a kinti nők is.

2019. jún. 2. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

"Azt vettem észre, hogy itt a GYIK-en írogató lányoknak óriási elvárásai vannak a férfiakkal szemben, szinte lehetetlen nekik megfelelni."

Persze, tudom, hogy lehetetlen nekünk megfelelni, mikor csak azt kérjük, hogy legyetek hűségesek, tisztelettudóak, szeressetek, tudjatok kompromisszumot kötni, mindenről őszintén és nyíltan lehessen veletek beszélgetni, legyetek segítőkészek, megbízhatóak, felelősségteljesek, őszinték, ne legyen önzés-egózás-agresszivitás, lehessen veletek viccelődni, de tudom, nekünk nagyok az elvárásaink. Mesélj még kérdező.

Egyébként az tény, hogy egyes nők élnek az érzelmi manipulációval, a játszmázással, mert a nők sokkal fejlettebbek érzelmi szinten, mint a férfiak, de nehogy azt hidd, hogy minden nő játszmázik.

2019. jún. 2. 21:54
 12/20 anonim ***** válasza:
6%

És akkor te most boldog párkapcsolatban élsz?

Ha nem, akkor nem releváns az állításod, mert alkalmi kapcsolatra mások a belépők.

2019. jún. 2. 22:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Már csak pont te hiányoztál 81%-os. Te vagy itt az egyik hangadó, megmondóember.
2019. jún. 2. 22:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Megnevettettél, ahogyan ezt előadtad. :D De komolyan! És amúgy köszi, nem rosszból, mert nem volt olyan jó napom.

2019. jún. 2. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Na, de mik azok az óriási elvárások?
2019. jún. 2. 22:31
 16/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
74%
Itt is, és utcán is találkozni idiótákkal. Vannak GYK-n olyan kategóriák, amik kifejezetten az ilyen idióták gyűjtőhelyei, de hidd el, ugyanolyan számban vannak normálisak is. A különbség annyi, hogy míg itt azonnal leszűröd, ki a nő és ki a férfi, addig tudományok, vagy emberek témakörben már nehezebben. Ez a párkapcsolatok témakör amúgy se szól másról, mint arról, hogy a nők alázzák a gondokkal küzdő férfiakat, a férfiak meg cserébe feminácizzák őket. Ördögi kör.
2019. jún. 2. 22:43
 17/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
32%
Ideálokat állítanak maguknak, mielőtt bárkivel is találkoznának, aztán pofára esés kerekedik belőle. Kismilliószor ecseteltem már itt az internetes ismerkedés hátrányait...
2019. jún. 2. 23:26
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

"Élőben azt tapasztalom, hogy a nők nem borulnak ki a kisebb játszmák miatt, vagy azért, mert egy férfi nem tartja mindenben ugyanolyan jónak a nőket, mint a férfiakat."

Ezt fejtsd ki egy kicsit! Utána beszélgethetünk elvárásokról.

2019. jún. 3. 05:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te játszmázol, nem tartod a nőket ugyanolyan jónak mint a férfiakat és a múltban össze-vissza dugtál. Értem. Eszményi partner vagy.

Amúgy ez úgy működik, hogy ezen az oldalon sok nő válaszol. Van akinél ez veri ki a biztosítékot, van akinél az. Én nem gondolom, hogy nálam magas a mérce, külsőre biztosan nem az, de belsőre igen és ezt kevesen ugorják meg.

Viszont elárulok még egy apróságot: odakint is találkozhatsz azokkal, akikkel itt, az oldalon szoktál. Mi ugyanis ne valami másik univerzumban élünk.

Én egyébként pontosan azt látom, hogy a pasik sírnak itt, hogy milyen magasak a nők elvárásai és nem találnak senkit, és a nők igyekeznek meggyőzni őket hogy nem lehetetlen ezeket megugorni. Sok női kérdésből azt látom, hogy ritka alja pasikkal is képesek együtt lenni, mert szeretik. Nem tudom, te milyen teljesíthetetlen igényekről beszélsz, de hogy nem gondoltad át ezt a kérdést, az is biztos.

2019. jún. 3. 06:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Gyakorin egyetlen tulajdonságot szoktak kiemelni magukról az emberek. Pl "lennétek olyan férfival, aki megdugott előttetek egy fél városnyi nőt?", de a való életben azért ennél komplexebb egy ember és nem egyetlen tulajdonság, hanem az összkép a döntő. Ha csak ennyit tud valaki a másikról, akkor a 10 nőből mondjuk 7 nemmel válaszolna. Ha viszont a való életben megismernék az illetőt és kiderülne, hogy kedves, előzékeny, értelmes, hűséges, megbízható, DE megdugott egy fél városnyi nőt, akkor lehet, hogy 10-ből 7 nő feleségül menne hozzá. Nem azért, MERT megdugott egy fél városnyi nőt, hanem ANNAK ELLENÉRE.
2019. jún. 3. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!