Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre, hogy itt a GYIK-en írogató lányoknak óriási elvárásai vannak a férfiakkal szemben, szinte lehetetlen nekik megfelelni. Ugyanakkor ezt élőben nem tapasztalom, könnyebb a csajozás. Miért?
A legkisebb problémákra is azt írják, hogy ők nem fogadnák el, olyan, mintha Mr. Tökéletest keresnék. Bár természetesen élőben is akadnak ilyen jómadarak, de ott az esetek többségében azért nagyobb a tolarencia.
Élőben azt tapasztalom, hogy a nők nem borulnak ki a kisebb játszmák miatt, vagy azért, mert egy férfi nem tartja mindenben ugyanolyan jónak a nőket, mint a férfiakat. Nem akadnak ki azon sem, ha egy pasi a múltban megdugott egy rakás nőt, itt az is kizáró ok, ha valakinek sok nője volt.
Azt hiszem, hogy hálásak lehetünk azért, hogy a női társadalmat - többségében - nem olyan nők alkotják, akik ide írogatnak. A naiv pasikat viszont akik az itteni nők válaszokat isszák, és tőlük kérnek segítséget, sajnálom. Mert kialakul bennük olyan kép, hogy az itteniekhez hasonlóak a kinti nők is.
Hát sajna és másképp tapasztalom. Legalább is Budapesten a női társadalom azaz abszolút alja. Csak és kizárólag a külsőre mennek, és még ha jól nézel ki, az sem elég nekik. Edzőtársakkal, ismerősökkel nagyon sokat beszélünk erről és egyszerűen hihetetlen milyen elcseszett a női gondolkodás mód manapság. És utána mutogatnak ránk, hogy de a férfi a hibás, holott a nagy büdös francokat, mert ők viselkednek olyan paraszt módon, hogy az félelmetes.
Mint írtam, ez Budapest és környéke. Lehet, hogy te máshonann vagy és arra fele normális nők vannak. De Bp-t kerüld, mert itt selejt a legtöbb.
Teljesen igaza van a másodiknak! Döbbenet, amit a mai nők csinálnak. És ha odaszólsz, még felháborodik, kioktat a nagy büdös semmire, mert semmi nincs belőle.
F, 39
En nem azt tapasztalom, hogy magasan lenne a lec. Bar magasugrasban mindig jo voltam.
Legalabbis amikor olyat irnak vissza, hogy vegre valaki le tud irni 3 mondatot helyesen, akkor azert az elgondolkodtato, hogy vajon a tobbi milyen lehet. Pedig nekem is magvan a magam keresztje, amit cipelnem kell, meg sincs ilyen problemam. Akkor most ez a teoria a szemetdombra valo, vagy csiszolgatod meg egy kicsit?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!