Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban én vagyok a hibás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban én vagyok a hibás és nézzek magamba?

Figyelt kérdés

Egyre inkább kezdek kiszeretni a páromból a folytonos kritizálás, és elvárásai miatt. Egyszerűen már tele vagyok elfojtott indulatokkal, ami feszültté tesz. A kapcsolatunk eleje óta “finoman utal rá” hogy neki milyen stílus tetszik, vagyis hogyan kellene öltöznöm. Ha veszek valami új ruhát és neki nem tetszik, annak hangot ad, ha a körmöm nem tetszik, annak is. De szerinte ez teljesen rendben van.

Húzza a száját hogy nem vagyok hajlandó fogamzásgátlót szedni, panaszkodik az óvszer miatt (fogamzásgátlót egyébként is egyéb egészségügyi problémák miatt nem is ajánlott szednem, de ezt ő is tudja.)

Elvárja a törődést, férfi létére folyton a lelkével kell törődnöm. A szexben elvárta a folyamatos fejlődést, szűz voltam amikor megismerkedtünk és hónapokig folyton közölte velem, hogy hát neki ez így nem kielégítő egyelőre, de majd úgyis jobb lesz. Mindent kimond, állandóan kritizál de szép szavakban rejtve, hogy aztán be tudja védeni magát a vitákba. Egyébként viták során nekem még sosem lehetett igazam, mert én gyerekes vagyok, nekem fel kell nőnöm. Fontos események előtt (államvizsgáztam) is kiprovokálta a veszekedést, amikor éjjel tanultam akkor képes volt felhívni, hogy márpedig őt ez így zavarja hogy mostanában alig találkozunk, és akkor elkezdte végig sorolni hogy mennyi minden zavarja. Élőben ha hozzám beszél és egy percre elnézek, vagy máshova nézek, akkor megy a cammogás, ha nem elégítem ki valamelyik vágyát, sértődés, bűntudatkeltés. Ha nem nyelem le, akkor szörnyű ember vagyok mert azt jelenti undorodom tőle, meg hogy én sem vagyok finom de ő megteszi hogy nekem jó legyen. Ha kérdez valamit, és nem válaszolok képes addig kérdezni vagy nem írni semmit, még nem kap választ. Nem veszi észre magát, ha szembesítem, akkor sem. Szerinte mindennek az okozója én vagyok. Most komolyan, MI A FRANC BAJA VAN?

2019. jún. 2. 03:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Manipulatív. Saját kedvére akar formálni, mindig úgy csavarja az eseményeket, hogy neki legyen igaza, ő jöjjön ki jól belőle, illetve nem tudja elviselni, ha te jobb vagy valamiben, így megpróbálja aláásni a tudásod/tehetséged. Hosszútávon kicsinálja az önbecsülésed, úgyhogy menekülj. Lehet, hogy szeret téged, de ezek az emberek ilyenek, sosem változnak. Tönkremész, ha vele maradsz.
2019. jún. 2. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elöttem irták ,manipulál,téged okol a saját hibáiért.Bántalmazó kapcsolat,ha igy jobban megérted.A párod nem fog megváltozni!Te tudsz változtatni,hagyd ott,ez a legjobb amit tehetsz magaddal.
2019. jún. 2. 13:42
 13/13 anonim válasza:
100%
Figyelj! Ez a kapcsolat nem normális. Azok alapján amiket leírtál nincs tisztában, hogy mire is épül a kapcsolat. A kulcsszó a kompromisszum, de ezek szerint nem tudja mit is jelent pontosan a szó jelentése. Javaslom vegyél neki egy értelmező szótárt, hogy egyszer és mindenkorra értse meg hogy a párja vagy és nem valami dróton rángatott személy. Amit művel veled az borzalmas, nagyon jól látszik a szövegből, hogy nem hagy érvényesülni. Ráadásul az államvizsga előtt állsz és ezt nem tudja felfogni ép ésszel. Van valami baj a barátod agyával. Gondolom az előtted lévő kapcsolaiban se járt sok sikerrel. Ilyen embert nem lehet kibírni anélkül hogy meg ne serüljél lelkileg és ebből kifolyólag a szervezetedre is nagy hatással van az a terror amit csinál veled. Ha nem változik meg, nem fogja megérteni mi az igazi, egészséges kapcsolat akkor hagyjad őt, mert a végén bele fogsz őrülni.
2019. jún. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!